Ga naar inhoud


Beobuddy

Lid
  • Items

    1091
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    2

Over Beobuddy

  • Verjaardag 09/27/1969

Aanvullende info

  • Geslacht
    Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Beobuddy's prestaties

  1. Mag een slotje op. Is verkocht.
  2. Aangeboden een weinig tot niet gebruikte HD Mutant 1265. Was een soort v 2e ontvanger/reserve, maar heeft eigenlijk niet of nauwelijks aangesloten gestaan. Enkel bij het willen verwijderen van wat plakband is het wat mis gegaan. De lettertjes zijn vervaagd en de voorzijde plakt nu. Was geen goede actie, maar dat maakt de werking er niet minder om. Handig voor in een vakantie verblijf o.i.d. Tegen elk aannemelijk bod. Ophalen in Utrecht of verzenden met verzendkosten extra.
  3. Aangeboden een weinig tot niet gebruikte remote voor een Dreambox (8000 destijds). Een enkele keer gebruikt. Heeft verder altijd in het plastic gezeten. Heeft kleine sporen van batterijen die lang er in hebben gezeten. Tegen elk aannemelijk bod. Ophalen in Utrecht of verzenden met verzendkosten extra.
  4. Een nette donatie gedaan. Meer dan waard, Ik geef het toe, al sinds lange tijd lid en kijk maar soms voor het eventuele laatste nieuws en bij installatie uitdagingen. Zoals laatst alles overgezet naar Widebeam lnb's en het FBC tuners verhaal. Vanuit deze site getriggerd en gestart.. Dus aan iedereen die hier regelmatig zijn hulp vandaan haalt, gewoon even doen.
  5. Als jij zegt dat het zou moeten kunnen, dan zal ik mij daar in gaan verdiepen. Zoals ik meldde, ik ben geen expert in Oscam, Emm's ECM's en dergelijke terminologie. Maar als ik in via Oscam status de diverse readers wil activeren of de-activeren, dan krijg ik bij het activeren van de 2e kaart (in de module of slot) die ik wil inschakelen een "ERROR". Ongeacht de volgorde. Dus 1e kaart in slot en daarna de 2e in de module, of eerst de 1e in de module en daarna de 2e in het slot. Maakt niet uit. Maar dat zal dan wel te maken hebben dat je dan moet (?) specificeren welke kanalen naar welke kaart gekeken moet worden. Beide kaarten werken en geven beeld.
  6. Tja. Op dit moment gebruik ik vd 3 kaarten er maar 1. Juist voor de combinatie van bedieningsgemak v OpenPli en het kunnen doorstappen in opnames. Dan vind ik 2 streams tegelijkertijd voor die €45,- een hoop geld. Zelfs bij de online aanbieders mag je gelijktijdig meer apparaten gebruiken voor minder dan de helft van het geld. Maar de vrouw kan lezen en schrijven met OpenPli en wil ik niet dwingen naar de Ziggo of Canaldigitaal app. Alleen de geluidskwaliteit alleen al daarvan. Klinkt soms verschrikkelijk alsof je door een buis aan het luisteren bent. Nou, als dat de toekomst is..
  7. Ja, daar komt de 2e (en 3e) kaart dan ook vandaan. Uit de tjd van 2 Topfields 5500's op elkaar. Het is een oplossing, maar niet praktisch of gebruiksvriendelijk. Opnames op een 2e ontvanger maken en dan een gezamenlijke hardeschijf zou kunnen. Maar een soort van "load balancer" in de oscam is misschien wel mogelijk, maar de kennis v.w.b. het instellen vd Oscam is magertjes aan deze kant. Op dit moment betaal ik me blauw (€45,- per maand) en kunnen we lang niet meer wat we konden.
  8. Het een (schamele) geruststelling dat ik niet de enige ben met die beperkingen sinds vorige jaar ook. De vrouw hier thuis, heeft zoals ze zelf zegt een brede interesse, bijna elke dag wel opnames die niet werken of maar deels zijn te bekijken. Ik heb zelfs mijn Vu Duo-SE vervangen voor een Vu Duo4K SE (die al een lange tijd in doos klaar stond) Maar de vraag is: ik heb meerdere kaartjes van CD. Kan ik de oscam niet zo programmeren dat het decoderen over 2 kaartjes wordt verdeeld? Ik heb alleen nu wel maar 1 insteekslot en een losse (witte) module met een kaartje erin. Maar krijg beide (readers) niet gelijktijdig aktief. Maar werkt het uberhaupt wel? (Oscam softcam met OpenPli 8.3). De vraag staat op zichzelf los, maar heeft wel met de topic te maken, denk ik. Dank voor de hulp alvast.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...