Ga naar inhoud


Kabeltje87

Lid
  • Items

    2830
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    22

4 Volgers

Over Kabeltje87

  • Verjaardag 11/15/1950

Aanvullende info

  • Geslacht
    Mannelijk
  • Locatie:
    Europese Unie
  • Interesses
    Knoeien met de PC

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

  1. In custom.channels.xmal toevoegen: <channel id="PlayCrime.be">4097:0:1:102:0:32:DDDD:0:0:0:http%3a//example.com</channel><!-- Play Crime --> Rytec importeren. De Vlaamse Basic file. Dat is alles.
  2. Antwoord VRT: Wie moeten we geloven?
  3. Bericht ook ontvangen. Eind goed, al goed?
  4. Reactie: Ze leggen de schuld dus bij de VRT. Er is nochtans een technische oplossing. Denk aan de situatie van DisneyXD/Veronica. DisneyXD is beschikbaar voor Vlaanderen en Nederland. Veronica alleen voor Nederland. Ik begrijp wel dat je dit niet op 5 minuten realiseert. Maar wat mij het meest tegen de borst stuit is dat een aantal "Hollanders" maar steeds blijven verkondigen: "Dit is normaal". Dit is niet normaal. Beeld je eens in dat NPO1 iets zou uitzenden wat wel mag in Nederland maar volgens de rechten niet in Vlaanderen. En CanalDigitaal beslist dan maar om het hele kanaal op zwart te zetten (of de NPO) voor Nederland en Vlaanderen. Ik denk dat het forum dan hier zou ontploffen.
  5. Daar gaat het niet over. Het gaat over een zender die de rechten wel heeft, die toch geblokkeerd wordt. Nota Bene een zender van het basis pakket voor het land waarvan het de rechten heeft betaald. VRT1 en Canvas waren ook in Belgie geblokkeerd.........
  6. En dat hebben ze dus niet gedaan. Trouwens de VRT legt de schuld bij Eurosport.... (athans volgens commentator Renaat Schotte)
  7. Ha. Maar de uitzending was ook geblokkeerd voor Vlaamse klanten van TV-Vlaanderen. En dit kan niet!!!!! Hier bestaan technische oplossingen voor. Bv DisneyXD en Veronica. DisneyXD is ook voor de Vlaamse klanten open. Veronica niet. Beiden sharen wel hetzelfde kanaal. TV-Vlaanderen is in de fout gegaan om het voor de Vlaamse klanten ook te blokkeren. Hier bestaat geen enkele rechtsgeldige reden voor. De VRT heeft de uitzend rechten voor Vlaanderen. Eurosport is zijn boekje te buiten gegaan.
  8. Heb net een kwade e-mail naar TV-Vlaanderen gestuurd. Met een copy aan de VRT. Gelieve dit ook te doen AUB. Laat Uw ongenoegen blijken.
  9. TV-Vlaanderen, pist hier wel zwaar naast de pot. Dit hoort niet..........
  10. Ik zei toch: Flauwe opmerking...... (Niet serieus te nemen)
  11. Sorry voor de flauwe opmerking: Maar wat is een cheque?
  12. Inderdaad. Mijn fout. Maar hij speelde wel af.
  13. Zet deze in Uw bouquet: #SERVICE 4097:0:2:101:0:32:DDDD:0:0:0:https%3a//playmedia-playcrime-goplay.amagi.tv/index_2.m3u8:Play Crime #DESCRIPTION Play Crime En voeg aan de custom.channels.xml file in /etc/epgimport/ dit toe: <channel id="PlayCrime.be">4097:0:2:101:0:32:DDDD:0:0:0:http%3a//example.com</channel><!-- Play Crime --> Indien je geen custom.channels.xml file hebt dan deze aanmaken met volgende inhoud: <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <channels> <channel id="SBS6Classics.nl">4097:0:1:101:0:31:DDDD:0:0:0:http%3a//example.com</channel><!-- SBS6 Classics --> <channel id="PlayCrime.be">4097:0:2:101:0:32:DDDD:0:0:0:http%3a//example.com</channel><!-- Play Crime --> </channels> En natuurlijk EPG importeren via epgimport. PS: de bovenstaande url voor Play Crime is de 720p versie (mijn internet set-up durft nogal eens haperen op de 1080 versie) Wil je de 1080 versie,dan gebruik je index_1.m3u8
  14. Zwaar geinterreseerd om dit op een Synology NAS te kunnen installeren. En om de kanalen van TVV (en CDS) te kunnen bekijken op die manier.
  15. Dat er in de EU en de NATO een spion van Putin zit helpt ook niet. (Viktor Orban)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...