Ga naar inhoud


Hansen

Lid
  • Items

    278
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Hansen

  • Verjaardag 12/04/1944

Aanvullende info

  • Geslacht
    Mannelijk
  • Locatie:
    Steenwijkerwold
  • Interesses
    Cultuur/speelfilms/Clas. muziek,Opera&jazz/Natuur&tuinieren

Recente bezoekers van dit profiel

11368 profielweergaven

Hansen's prestaties

Rijzende ster

Rijzende ster (5/8)

  • Conversatie starter

Recente badges

  1. Heb zowel de Pulse4K en de Pulse mini ( die zouden mogelijk het zelfde zijn) geprobeerd. Maar het flaschen moet in recovery mode ben ik nu achter. Via afsluiten/herstart , maar die knop is in het menu onvindbaar. Ik heb er geen zin en en ook geen tijd meer voor over. Stuur hem op. Allen bedankt voor de hulp met deze.
  2. Heb contact gehad met de verkoper en die zegt mij dat het dat het (zoals hier beschreven niet kan). Het moet met een reeboot. Maar hoe dat moet blijven ze vaag over. Moet hem opsturen en er € 29,00 voor betalen plus verzendkosten naar hun toe.
  3. Ben het helemaal zat. Er is volgens mij iets mis met de box. Deed het van af het begin al goed, maar de box ziet de bestanden niet, of ziet ze wel maar kan er niets mee. Heb hem al een keer terug gezet in fabrieksmodes maar zelfde resultaat. Krijg het boot menu wel in beeld, maar de box wil niet flaschen. Neem morgen contact op met de verkoper voor retour sturen en daar op lossen of geld terug, al zal dat denk ik niet gemakkelijk gaan allemaal en mij wel geld gaan kosten. Of zie ik iets over het hoofd?
  4. Dank Kees321, ben nu eerst in de tuin bezig. Ga vanavond of morgen weer verder hiermee.
  5. Het lukt dus nog steeds niet
  6. Ik heb nu dit, wat moet ik doen
  7. Goed, als het kan dan graag even een stappenplan. Nb. ik ben bijna 80 maar zeer fit, zowel lichamelijk als geestelijk. Heb wel soms wat moeite ( ben wat dyslectisch ) met instellingen pc, smartphone e.d. maar kom daar meestal wel uit. In het verleden heb ik minstens 8 ontvangers voorzien van OpenPli en dat lukte meestal in één keer goed. Waarom nu niet weel snap ik niet. Dus mijn vraag. 1. Welke Pli moet ik downloaden voor de AB Pulse 4K. Als ik bij openpli.org/download/ab-com/PULSe+4K/ kijk zie ik bij de Stable realease bovenaan een _recovery_emmc.zip en een _emmc.zip staan. Welke van die twee moet ik downloaden ( op de ontvanger staat open ATV 6.4. ) 2. Als ik die download staan er 3 bestanden, moet ik de bovenste (map ) openen en met de dan geopende bestanden verder gaan of niet. 3. Ik kan zowel met windows 10 of met windows 11 werken, maar zie geen verschil. In de downloads kan ik op uitpakken klikken en bestanden in de FAT 32 geformatteerde usb stick plaatsen. Maar het moet een txt bestand worden als ik het goed begrijp. Hoe moet dat.
  8. Als ik di uitpak naar usb krijg ik we het POPup menu met rebooten maar het flaschen wil niet.
  9. Dank Fran B. er i s 1 ding wat ik nog niet snap. Ik zie na klikken nop de Map pulse4k, de imageversion en de 2 bestanden er onder. maar waar is openbh-5.0.007. release-..........(hoe vind ik die)
  10. Wie kan mij helpen, ik heb een AB Pulse 4K gekocht, maar het lukt mij niet er Open Pli op te zetten. Heb zowel de Pli 9 recovery_emmc.zip als de _emmc.zip op een (aparte) usb stick uitgepakt. Maar het lukt mij niet. Doe de ontvanger aan de achterkant uit (schakelaar) de usb er in (voorkant) en aanzetten. Ontvanger met boot maar geen Pli.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...