Ga naar inhoud


greekfalcon

Lid
  • Items

    222
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Aanvullende info

  • Geslacht
    Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

greekfalcon's prestaties

  1. Heb je een VPN en een NL telefoonnummer?
  2. Dat is precies wat ik bedoelde, als je al gebruik maakte van de Nederlandse versie van Google play store kon je gewoon met een Duits IP de Nederlandse Canal+ app downloaden. Mijn Google Play Store was de Griekse versie, vandaar de actie met VPN.
  3. Duits IP maakt niet uit zolang de Google play store maar op Nederland staat. Ik kon de Nederlandse Canal+ app niet downloaden met Google play store ingesteld op Griekenland. Heb eerst op laptop met VPN op NL ingesteld nieuw Google account aangemaakt waarbij een NL telefoonnummer nodig was om een code te ontvangen. Daarna met dit nieuwe account op tablet ingelogd (wel met VPN op NL voordat ik van account wisselde, maar vermoedelijk onnodig) en daarna kon ik de Nederlandse Canal+ downloaden.
  4. Vrienden hier in Griekenland hebben de play store op Nederland staan en konden probleemloos de Nederlandse Canal+ app downloaden. Ik overweeg een nieuwe tablet te kopen waarbij ik een nieuwe google account met Nederlandse play store ga gebruiken. Ik heb overigens een satelliet abonnement.
  5. Als ik de Canal+ app start krijg ik direct alleen de optie : select region, dit zijn allemaal Franse (voormalige) gebieden.
  6. Zit in Griekenland, kan alleen een Franse app downloaden uit de play store.
  7. Heb vandaag het lensje schoongemaakt met een brillendoekje. Het zag er niet vies uit. Dit lijkt het probleem te hebben opgelost, speler werkt nu gedurende langere tijd. Ik zie dus maar af van recappen. Helaas kwam het toetsenbordje naar buiten en dit wil nu niet meer blijven zitten. Ook is er nog het probleem van de krakende audio-uitgangen maar dat is denk ik een kwestie van doorsolderen. Bovendien speelt het het apparaat met een losse DAC. Bedankt voor het meedenken.
  8. Ik heb al een recap setje besteld, maar ik zal eens kijken of ik de lens kan schoonmaken.
  9. Het apparaat is relatief weinig gebruikt, op internet vind ik dat het probleem ligt bij een condensator van het motor servo circuit. Na een paar nummers spelen treedt het probleem op, waarbij de cd niet spint en de CD error geeft. Het apparaat wordt overigens als transport gebruikt met de bijbehorende DAC960.
  10. De CD speler stopt na 2 of 3 nummers met spelen en geeft dan in het display de boodschap CD error, ik begrijp dat er een condensator in het motor servo circuit kapot is. Ik dacht dan kan ik net zo goed alle condensatoren vervangen, het apparaat is van 1987. Ik ben zeker geen expert, wel al sinds 1968 bezig met elektronica.
  11. Hallo, ik ga mijn Philips CD960 recappen. Ik heb een paar vragen. Ik ga de oude condensatoren verwijderen met desoldering wick. Welke soldeer moet ik gebruiken om de nieuwe condensatoren te vervangen en moet ik de oude condensatoren die vastgelijmd waren opnieuw vastlijmen en zo ja met welke lijm. Ik ben blij met elk advies. Ik beschik over een soldeerstation met instelbare temperatuur.
  12. Hallo, sinds enkele dagen gaan mijn tablets op tilt als ik de canal digitaal app een programma laat casten naar tv. De cast start en daarna gaat de tablet knipperen en is niet meer normaal te bedienen. Het gebeurt met twee tablets op twee tv's op twee verschillende adressen die een flink stuk uit elkaar liggen. Op één van de tablets heb ik een fabrieksreset uitgevoerd, maar het probleem blijft. De app werkt goed zonder casten en iets anders casten i.p.v. canal digitaal gaat ook goed. Het is dus de combinatie die problemen geeft. Iemand een idee?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...