Ga naar inhoud


Leen1960

Lid
  • Items

    18
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Aanvullende info

  • Geslacht
    Gaat je nix aan
  • Locatie:
    Beveren
  • Interesses
    XTrend9000 en 2 maal VU DUO 4K

Leen1960's prestaties

Vaker hier

Vaker hier (2/8)

  • Conversatie starter

Recente badges

  1. als je twee volledig werkende kaartjes bezit en twee ontvangers is het toch volledig mogelijk om de ontvangers in het netwerk te koppelen en zo de opnames op welke toestel dan ook te bekijken.Je neemt met elke ontvanger een set posten op die wel samen gaan. Bij mij is dit BRT en Canvas voorontvanger 1 en VTM PLAY 4 op de andere ontvanger.
  2. je kan met je twee kaartjes , ( 2 abonnementen ) toch de beide VU toch bedienen ? ze moeten dan wel elk hun eigen coax tot de LNB hebben natuurlijk .
  3. gisteren inderdaad gestraft met 2 opnames op VU+Duo 4K op de Slaapkamer en 1 kijken op de VU+Duo 4K living ivm elke ontvanger zijn eigen kabel tot LNB De TVV kaart was via oscam gedeeld over mijn netwerk. De knip of storing is wel altijd in het laatste stuk van het programma..tussen 21.00 en 22.00 ..Dan maar via TVmax ( BRT internet ) het programma verder gekeken. ik ga nu zoals ook geopperd word de programmas die herhaald worden in namiddag of een kot in de nacht daar opnemen. Mijn SmartWi heb ik ondertussen ook terug in dienst genomen , die blijft onafhankelijk de kaart verdelen bij falen netwerk of falen van de" server" ontvanger.
  4. ik werk met software oscam , dus zonder CI module. ik neem programmas op op de reclameblokken over te slaan natuurlijk.zo kijk ik op 1 avond meer dan slaafs de reclame te volgen
  5. ik ben een VUDUO4K ( 2stuks ) gebruiker en ben dus ook reeds geruime tijd ( sinds eind vorig jaar ) tegen de lamp aan het lopen met 3 a 4 opnames tegelijkertijd. Vroeger lukte dit probleemloos . Eerst verdacht ik mijn thuisnetwerk dat mogelijks de VU+ stoorden ( ik deelde mijn TVV kaart via een SmartWi systeem naar de beide ontvangers)De ECM tijd schommelde rond de 620ms voor beide toestellen en was nooit een probleem. Na effe me stevig te verdiepen in de OSCAM instelling slaag ik erin nu vanaf deze week de TVV kaart te delen vanuit de living naar de SLK.de ECM tijd is bijna gehalveerd naar 325ms. Toch is mijn uitvalprobleem niet opgelost en sneuvelen ( als ik tot 4 ga ) mijn opnames , maar dan weer ook niet direct ..... Na het lezen van deze topic ben ik blij niet alleen te zijn. ik zal dus braaf testen of ik met 3 opnames nog gestraft zal worden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...