Ga naar inhoud


MaartenM

Lid
  • Items

    201
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Aanvullende info

  • Locatie:
    Haarlem

Recente bezoekers van dit profiel

2400 profielweergaven

MaartenM's prestaties

Vaak hier

Vaak hier (4/8)

  • Conversatie starter

Recente badges

  1. Ik heb hem al open gehad. Ik knutsel al, eh... hééél lang aan o.a. elektronica, maar aan de voeding of andere delen was niets bijzonders te zien.
  2. Dat is schrikken. Wel heel recent. Mijn welgemeende condoleances. Sterkte.
  3. Dank je. Naar zo'n link had ik ook gezocht, maar niet gevonden. Misschien omdat ik in het Nederlands had gezocht. Maar nu is alles duidelijk.
  4. Mooi. Waar heb je dit gelezen?
  5. Tja, tot nu toe kun je voor weinig of geen geld nog naar volop buitenlandse zenders kijken. Duitse, Engelse en Franse (voor weinig geld, met oscam). Arte is een zender waar ik zelf toch ook regelmatig naar kijk. Van de Duitse zenders is alleen een programma op SWR voor mij interessant. Verder zit ik niet te wachten op, zoals we dat vroeger zeiden, John Wayne die "Hände hoch" zegt. Gelukkig zenden de Engelse en Franse zenders op satelliet vaak programma's o.a. in de oorspronkelijke taal uit, maar wel alleen met Franse of Engelse ondertiteling. Voor mij geen probleem.
  6. Vanavond om halfzes deed hij het weer, nu, om halfacht, niet meer... Inderdaad geen Engelse kanalen. Wel de Franse.
  7. Misschien is er vandaag ook weer zo'n venster geweest dat alles het even deed. Net toen bellejt zijn epg importeerde. Zoals ik dus kennelijk gisteren ook even had.
  8. Gisteren had ik het probleem 's ochtends ook. Rond het middaguur deed alles het weer. Kort daarna niet meer. En nu nog steeds niet. Wanneer anderen het probleem nu ook hebben, zullen we moeten afwachten tot de storing is opgeheven. Het ligt dus niet aan mij.
  9. Over het niet lezen van contracten: ook rechters weten en begrijpen dat niet iedereen een contract op het scherm tot in de kleine lettertjes leest. Daar zijn uitspraken over gedaan. Dus je als leverancier beroepen op een misschien wel vaag contract, gaat niet altijd op. Zeker niet als het tegen de wet indruist. Al moet je als consument dan wel zelf stappen ondernemen om je gelijk te krijgen.
  10. Crossepg geïnstalleerd. Bij de eerste keer openen liep de ontvanger vast. Groen scherm. Na de herstart opnieuw geprobeerd, toen moest ik de app eerst configureren. Gedaan en daarna epg laten inladen. Nu al een halfuur bezig. Elke keer dat ik crossepg opnieuw probeer te openen, krijg ik kort de melding dat de app bezig is met het binnenhalen van data. Nu al een halfuur. Is dat normaal, zo lang? Epgimport deed er een minuut of 5, of iets langer over. Internet werkt verder normaal, dus daar kan het probleem niet liggen. Dat ik de app crossepg kon installeren, duidt daar ook al op.
  11. Is cossepg nu betrouwbaar? Enkele jaren geleden werd die app ten sterkste afgeraden. Gaf toen inderdaad een hoop rommel, maar geen resultaat.
  12. Ach ja, de onzin op de publieke omroepen is wel meer mensen een doorn in het oog. Vooral de onbenullen die soms in programma's als OP1 enz. worden uitgenodigd. Zo zag ik onlangs een cartoon: Naar aanleiding van de hagelbuien in Noord-Italië, waar hagelstenen zo groot als tennisballen waren gevallen, was Richard Krajicek in de studio uitgenodigd...
  13. EPG-import lijkt weer niet te werken. Hebben meer mensen dat gemerkt? Ik heb het op drie ontvangers geprobeerd (alles OpenPli), maar overal hetzelfde probleem. Op 1 ontvanger heb ik EPG-import gewist, de ontvanger herstart en EPG-import opnieuw geïnstalleerd, maar dat loste het probleem niet op. Kan iemand hier meer over zeggen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...