Ga naar inhoud


hagees

Lid
  • Items

    75
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door hagees

  1. Als dat de reden is Sprietje, zou de bitrate wel eens omlaag moeten gaan. Of we daar blij mee moeten zijn? ,maar het is wel opmerkelijk dat alleen npo1 last heeft. Terwijl er  ruim 16 tv kanalen op deze transponder geperst worden.

     

     

     

     

     

  2. Ook hier , en alleen op dit kanaal. Ik dacht al dat het aan m,n schotel afstelling lag maar niet dus. Diverse andere satdecoders geprobeerd maar alle geven deze zelfde storing.

    Hoef gelukkig niet verder te zoeken dus, als jij hetzelfde opmerkt. 

  3. Ik zie nog niet helemaal hoe je dan deze houder op een Triax 78 cm monteerde. Alternatief zou je de originele houder van Triax ook kunnen gebruiken? En dan bijv. de feedhorn van de Astra 1 in de klem zetten? Uitrichten op Astra 1 en dan hopen dat er nog wat signaal op de 9 gr. overblijf?

  4. Het is al tig maal beschreven op dit forum, maar i.v.m. de laatste wijzigingen van Canal Digitaal toch nog even de vraag: Over plm. 10 weken betrek ik weer naar de Costa Dorada , een camping in Salou. Vorig jaar nog goede ontvangst van de Astra 1 en 3 met een 64 cm Triax schotel en duolnb van CD . Lukt dit nu ook nog ? Of toch maar een maatje groter. Oh jee dubbelpost, was niet de bedoeling.

  5. Wat een puinhoop! Probeer er maar eens uit te komen . Gisteren nog contact gehad met CD , gevraagd naar Startpakket HD , dat is niet meer leverbaar meneer. Nou Snoete krijgt vandaag dus weer een ander antwoord. Dan de prijsverschillen voor het zelfde pakket. Volgens mij zijn ze nu echt de weg kwijt bij CD.

  6. Geheimzinnigheid troef bij CD , en dat alles om zoveel mogelijk klanten te behouden, dat is in het verleden wel anders geweest.

    Duidelijkheid hoef je bij CD voorlopig niet verwachten, temeer daar er links en rechts grote klappen vallen bij de lineaire tv. Uiteindelijk verwacht ik dat er op korte termijn voor een groot deel zal worden overgestapt op OTT  en IPTV om kosten te besparen.

     

  7. Het wordt er alleen maar ondoorzichtiger van. Ook ik heb m,n abo in november vorig jaar opgezegd, daarna van het aanbod 9,95 euro basis pakket voor 12 maanden gebruik gemaakt . Dus na 12 maanden kan ik weer opzeggen, dat is me ook schriftelijk door cd bevestigd. Een maand lang heb ik nu het basishd plus alle film en sportkanalen ! Vreemd maar hoe lang het nog duurd? In het verleden bij afsluiten  van een nieuw abo deden ze dit ook, maar tegenwoordig nog? In mijncanal digitaal lees ik eerst HD light pakket en basis pakket, nu sinds gisteren start pakket. Dit klopt dus niet met hun schriftelijke bevestiging. Nog geen mail gehad, wacht nog even af wat dit start pakket gaat inhouden. Anders maar weer eens bellen en ze wijzen op hun schriftelijke bevestiging.

  8. Daarmee komen we gelijk in het volgende discussiepunt, of we moeten dit verplaatsen naar een andere forumrubriek. Welke ontvanger is geschikt voor joyne i.v.m. de ci+ module.

    Kan dit ook een enigma 2 met open pli , atv, vti of andere zijn? Ik had begrepen dat ci+ een bottleneck voor dit soort software is.

  9. Ook ik zal me na de teleurstellende opstelling van cd moeten oriënteren op een alternatief . Voor de hand liggend , Joyne. Er staat al genoeg hierover te lezen over op dit forum. Toch nog een ding is mij niet duidelijk , dat betreft de te gaan gebruiken ontvanger. Deze moet een CI slot hebben, maar is het noodzakelijk dat dit CI+ is of kan CI ook? En dan kijk ik naar de toekomst om verkeerde keuze,s te voor komen.

  10. Let even op ,het pakket van Joyne wordt opeens interessant. Voor dezelfde prijs heb je bij hun Fox sport 1, 3 en 5. CD zal toch echt even op moeten letten wat ze gaan doen met de nieuwe prijs voor hun basis hd pakket.Als ze dit met 3 euro gaan verhogen ben ik weg ,en ga naar Joyne. De extra kosten voor de ci module en verdere aanpassingen dan maar op de koop toe nemen. Is voor ervaren sat4all leden toch al een niet onoverkomelijke opgave.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...