Ga naar inhoud


Hurbie

Lid
  • Items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door Hurbie

  1. Beste respondenten, Ik denk dat wij op het verkeerde been zijn gezet door het volgende: Vroeger was "de schotel" de absolute top t.a.v. beeldkwaliteit. Inmiddels is de kwaliteit van kabelaars zoals Ziggo enorm verbeterd. En wel dusdanig,dat ontvangst via de schotel het af moet leggen t.o.v. de kabelaar op glasvezel. Kortom, mijn Ziggo-beeld (v.h.UPC) was en is van uitzonderlijk klasse, dus voor mij geen zeer traag werkende!! decoder (M7) van CanalDigital. De Ziggo DVR is ook een kreng van een ding, maar zeker niet traag.  En, komt er nog een rekening voor de schotelmontage? Nou, dan slik ik die drol ook maar even door. Aveto!

  2. Hahaha, ja, je kan nu wel zeggen dat ik mijn huiswerk niet goed heb gedaan. Maar de hele wereld roept constant dat "de schotel" het summum is op kijk gebied. Rechtstreeks van de bron en geen tussenliggende schakels. Ik denk persoonlijk dat de M7 het probleem is, uuh, was;)

    • Like 1
  3. Even 2 dingen: De bij mij geïnstalleerde decoder stelt alles automatisch in, ook de HD zenders. Dus wat de helpdesk in eerste instantie suggereerde kan met de M7 doodeenvoudig niet. (SD zenders.) Net weer een lang gesprek gehad met CD en afgesproken dat de spullen terug worden genomen de het contract met terugwerkende kracht wordt beëindigd. Kortom, een coulante behandeling, want weliswaar was de 14 dagen bedenktijd nog niet om, maar ik had wel akkoord gegeven voor volledige installatie door CD. En dan zou annuleren niet meer kosteloos mogelijk zijn. Oké, dit laatste betwijfel ik, maar het is netjes opgelost. Iedereen bedankt voor jullie support. MHG Herman Brinkman Purmerend

  4. Beste volgers, Het beeld van CD stelt op alle vlakken teleur. Ik ga met CD geen gevecht aan (want zij zullen het beeld prima vinden) en pak mijn verlies. (Zit er 2 jaar aan vast.)  Of, inderdaad alleen een smartcard vragen aan CD en andere decoder aanschaffen. Wel met opnamemogelijkheid, dus wellicht heeft een van jullie nog een suggestie? 

  5. Hoi! Sinds enkele dagen in bezit van schotelontvangst, aangelegd door een monteur van CanalDigital. Direct viel mij op dat de kwaliteit van het HD beeld significant slechter was als wat ik van Ziggo gewend was. Mijn Horizon DVR teruggeplaatst en het beeld vergeleken met CanalDigital. En inderdaad, bij een A - B vergelijking was het verschil zeer duidelijk waarneembaar. Het CanalDigital beeld is minder scherp, donkerder en in totaliteit zeker niet wat ik had verwacht. Alles is goed aangesloten en het (schotel)signaal is 100%. Helpdesk CanalDigital ziet niet direct een oplossing. De decoder/DVR is van het type M7 (NP201) met ingebouwde smartcard. Ik vrees dat mijn. De reden van wijziging? Ik ben niet gelukkig met de Horizon DVR van Ziggo. (Samsung.) Helaas wordt de oude Philips DVR niet meer geleverd door Ziggo:( Volledigheidshalve; alle (hard)ware is origineel CanalDigital.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...