Ga naar inhoud


mogg76

Aspirant lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door mogg76

  1. Hallo allemaal,

    ik ben nieuw hier, en heb een (voor mij) technische vraag waar ik niet echt een pasklaar antwoord op kan vinden. Ik hoop dat ik dit hier in de juiste categorie van het forum heb geplaatst, zo niet, kan een mod het bericht misschien verschuiven?

     

    Hier mijn vraag: ivm. het verplaatsen van veel zenders van Astra 1 naar Astra 3 bij Canal Digitaal, moet ik voor mijn installatie thuis een andere schotel/LNB/switch plaatsen. In de huidige situatie, heb ik een normale schotel, met een 8-voudige LNB, uitgericht op Astra 1. Ik heb momenteel 5 feeds van de LNB aangesloten naar aansluitpunten in woon- en slaapkamers.

     

    Ik wil naar een installatie waar ik de huidige 5 aansluitpunten in huis kan behouden, maar dan Astra 1&3 (liefst ook Astra 2) kan ontvangen.

     

    Op internet heb ik verschillende Duo LNBs (astra 1&2) en ook een Triple LNB (Astra 1,2&3) gevonden, deze hebben echter maximaal 4 uitgangen.

     

    Wat is voor mijn situatie de beste oplossing? Twee duo/triple LNBs naast elkaar schijnt niet te kunnen. Moet ik dan naar een oplossing met 2 8-voudige LNBs, waarvan een op Astra 1 en de andere op Astra 3 uitgericht wordt? Zo ja, wat voor een multiswitch heb ik daarbij nodig? Of bestaan er ook nog andere mogelijkheden?

     

    Bij voorbaat dank voor de support.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...