Ga naar inhoud


vives

Aspirant lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door vives

  1. Ik heb op de samsung een reset van de transponderlijst gedaan, hij wordt dan niet gewist maar naar de initiële setup gezet. Hiermee had ik signaal op 23.5 terug; Daarna nieuwe transponders toegevoegd.

  2. heren bedankt voor uw support. Probleem is opgelost. Samsung laat je wel nieuwe transponders invoeren maar de toets opslaan slaat deze info niet. Nieuwe transponder wordt enkel opgeslagen als daarna direct per transponder eerst het zoek commando wordt uitgevoerd. Het is dus niet mogelijk alle transponders achter elkaar in te voeren en daarna te gaan zoeken.

  3. Beste iedereen, bedankt voor jullie reacties, echter ik ben nog geen steek verder. Fast scan zit niet op mijn samsung alleen handmatig of automatisch afstemmen. Van al ingevoerde transponders kan je de symbol rate niet van wijzigen, en nieuw ingevoerde transponders met juiste symbol rate leveren niets op. Iemand een idee?

  4. Sinds gisteren geen beeld/signaal meer op mijn samsung UE46ES65702 op Astra 23.5.

    Astra 19.3 geeft 100% signaal, 23.5 0% en heel soms 30%. Kan instellen wat ik wil op de schotel maar kan 23.5 niet meer te pakken krijgen.

    Tweede ontvanger is een  SAT801 en die werkt gewoon goed. Ik heb een canaldigitaal abbo met 2 kaarten.

    Ik woon in zuidfrankrijk tegen de spaanse grens en heb een 80cm schotel (is die misschien te klein op signaal van 23.5 fatsoenlijk binnen te krijgen?).

    Alles heeft altijd prima gewerkt tot gisteren avond, heb alle instellingen gewijzigd zoals hier besproken maar zonder resultaat. Iemand een idee wat ik fout doe?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...