Ga naar inhoud


WVtotdetweede

Lid
  • Items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door WVtotdetweede

  1. @astro iris, ben je echt een week geschorst geweest, jammer dat te horen. Wie iets post op een forum weet dat hij medestanders maar ook niet idee delers als reageerders gaat krijgen. Ik heb me nooit echt daaraan gestoord ik kan daartegen. Dus jammer van je schorsing.

     

     

    Nu over het voorval, achteraf gezien had ik misschien veel kunnen voorkomen door het pakket te aanvaarden en de dag erna terug te sturen. Maar ik was zo boos dat ik steeds mail en bel naar TVV zonder dat die reageren dat ik even niet helder kon denken. Nu nog even over TVV zelf, gisteren 24 juni ontving ik een mail, het geld was dan al vanuit M7 op mijn rekening gezet, "meneer u heeft ons op 1 juni een mail gestuurd maar ik zie nu dat u de koop heeft geannuleerd" "klopt dit meneer?," Hebben die echt 23 dagen nodig om te antwoorden? Maar voor de rest niets hoor, geen excuus, geen bericht van terugbetaling.

     

    M7 Luxenburg is echt wel top, die hebben veel begrip betoond en deden veel moeite om Nederlands te spreken.

  2.  

     

    Je schakelt je auto tijdens het vooruit rijden toch ook niet in zijn achteruit?  :crazy:

     

    Neen dat klopt maar je kan hem tijdens het vooruit rijden wel stilleggen.

     

    Als TVV tussen het tijdstip van bestelling en levering al niet meer wil communiceren hou ik het voor bekeken. VOOR levering had ik de koop al geannuleerd en dit TVV laten weten, het dan bij levering toch nog aanvaarden vond ik niet kunnen dus had ik de zending geweigerd = niet afgeleverd dat is voor mij hetzelfde. Dat het forum het mij kwalijk nam dat ik dat niet van bij de start melde is jammer maar helaas

  3. Update, ik hoor helemaal niets van TVV. aangetekende brieven komen terug. Dan ten einde raad gisteren 1 telefoontje naar M7 in Luxembour. En vandaag staat mijn geld op mijn rekening. Voor mij zaak gesloten. Dat TVV totaal niet wil antwoorden is echter een stapje te ver.

  4.  

     

    ook de vreemde verhoudingen met postnl en haar antwoord terwijl U iets van TVV uit belgie ontvangen moest ontgaat mij totaal

    waarom vraagt u niet de belgische Post?

    Ja, waarom postnl.....

    omdat postnl aan mijn deur stond met het pakket dat ik geweigerd heb. waarom zou ik naar Bpost moeten gaan.

    postnl heeft een Belgische afdeling en zij staan los van bpost.

  5. Vandaag antwoord van postnl. "Meneer gelieve u te wenden tot de verzender, hij moet een vraag tot onderzoek aan ons richten." TVV geeft niet huis en trekt zich er niets van aan. Zij hebben hun geld geiind en volgens hen heb ik het pakket aanvaard. Wat niet klopt. Maar waarom zou TVV iets ondernemen, als ze iets ontdekken moeten ze me terug betalen. En dat willen ze dus niet. Vandaag klacht ingediend bij de ombudsman voor telecommunicatie ben eens benieuwd wat dit gaat opleveren.

  6. Opletten met TVV. Ik heb op 29 mei 2016 via de website een basisset besteld. Op 2 juni laat ik TVV weten van de aankoop af te zien, ik had op internet dan vele ontevreden klantencomments gelezen. Ik had TVV verzocht de aankoop te annuleren. Vandaag telefoon van TVV; " Meneer, u heeft de set nooit teruggestuurd, wij kunnen dus onmogelijk terugbetalen". Ik heb nooit een set ontvangen. Na vele tevergeefse telefoontjes en mails, je geraakt niet binnen op de telefoon en mails worden niet beantwoord. Nu weer dit. Weg zijn mijn 211 eurotjes vrees ik

  7. Waarom denk je dat er een 85 cm schotel op het dak van mijn caravan staat? :)

    En omdat ik geen gedoe wil met de hoek van de LNB is het er een met autoskew.

    Die moet je immers aanpassen in Portugal en Griekenland, nu dus niet meer.

    Een dure schotel set enkel voor FTA is een beetje van het goede teveel

    Dus het is niet omdat ik geen abo wil kopen, ik wil een degelijk abo en dat vind ik niet bij TVV

  8. Hey, ik ben gans nieuw op het forum hier. Heb net een oyster 85 cm op de caravan gezet. Ik kijk nu nog via een FTA receiver. In Vlaanderen is bij mijn weten enkel tv vlanderen die satelietprogrammas uitzend. Maar die hebben een hele slechte klantendienst en reageren niet op mails. Is er een alternatief. Nu heb ik eigenlijk enkel BNV als nederlandstalige zender.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...