Ga naar inhoud


corneke71

Aspirant lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door corneke71

  1. Hoi sjaak, bedankt voot je reactie en tip, ik had inderdaad de verkeede versie erop gezet. nu de gst.o10 versie, en het werkt.

    inderdaad op rode knop drukken, dan komt er rechtsonder  in het rood AAN te staan , nogmaals rood, en er opent een nieuw scherm (wat ook op de smart tv zit en hetzelfde eruit ziet. (ook rode knop)....wist niet dat dat hbbtv was :)   thnx

  2. Bedankt voor de info, maar als ik op de rode knop druk verschijnt er geen punt, als ik mnog een keer druk gebeurd er vervolgens ook niets. dat met die browser enzo klopt wel... Ik denk dat ik het hbbtv gedeelte maar negeer , was gewoon benieuwd wat het was en ik er wat mee kon, niets dus .

     

     

    thnx

  3. mmm vreemd ,  op ned 1 zie ik hbbtv wel oplichten maar als ik op de rode knop druk geberud er niets .. wel als ik op de blauwe knop druk dan opent zich een keuze menu met 1 "news xtrend hbbtv".

    als ik 1 invoer dan komt er boven in beeld een aantal dikke pijlen, als ik de pijl omhoog ingeef opent hij de browser en gaat naar de site van xtrend..... maar geen extra info oid....

  4. Hallo, ik heb zojuist op de site van xtrend de hbbtv 4 gedownload en geinstaleerd. op mijn xtrend et8000 

    Volgens mij is dit goed gegaan (gaf hij ook aan)...

    Mijn vraag is wat kan ik nu met hbbtv en hoe doe ik dat ???

     

    mvg

     

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...