Ga naar inhoud


GrieBo

Aspirant lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door GrieBo

  1. Hallo,

     

    Bedankt zover voor de reacties.

    Ik begrijp dat er geen Oscam op mijn box staat maar een Multicas. Op de vraag bij de verkoper of er een OScam ge-installeert is krijg ik als antwoord JA. Ben bang dat hij hiermee de MultiCas bedoeld.

    Verder krijg ik als antwoord, ik kan en mag je niet teveel zeggen omdat wij officieel dealer zijn van CD. (waarschijnlijk zelfbescherming voor een vragen vuur van box pioniers)

    Mijn speurtocht gaat dus door. Om te kijken wat er allemaal open wil met een CD abbo en kaart en Ziggo abbo en kaart. beide standaard pakket.

     

    Uiteraard zijn alle tips voor een duwtje in de juiste richting meer dan welkom.

     

    groet,

    G.Bos

  2. Hallo,

     

    Ik ben volledig nieuw op het forum en een dummy m.b.t. oscam. Ik kijk al jaren tijdens de vakantie satelliet via Canal Digitaal. Onlangs heb ik een nieuwe ontvanger aangeschaft. Een Amiko A3 Combo. (android)

    Volgens de verkoper hebben ze een oscam geïnstalleerd. Ik kan deze alleen nergens vinden. Wel zie ik bij de Apps dat Mcas is geïnstalleerd met de kanalenlijsten.

    Als ik via de Chrome webbrowser het IP adres van de ontvanger benader dan krijg ik de TV Webserver. Ook hier nergens iets van een Oscam.

     

    Is er een methode om, indien geïnstalleerd, te controleren of Oscam is geïnstalleerd?  En hoe kom ik bij de configuratie instellingen. Ik zou namelijk graag eens willen stoeien.

     

    Alvast bedankt.

    G. Bos

     

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...