Ga naar inhoud


3DHub

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door 3DHub

  1. Apple OS, IOS, Android, PC onderling data overzetten doe ik met Wifi File Transfer (werkt goed en is gratis).

    Nu bezig met soortgelijke  App aan het schrijven in Titanium om zodra een apparaat binnen mijn netwerk thuis komt automatisch een sync maakt met de NAS. Data zoals contacten, foto's, chatgeschiedenis etc hebben voorrang. In map op iedere device waar ik mee bezig ben in documenten worden bijgewerkt naar laatste datum bewerking.Push melding dat het gedaan is moet er nog in en ook dat er een tijd aan gekoppeld kan worden zoals nacht. Ben nogal eens bezig met 3D en dan werkt het prettig omdat bestanden nogal groot zijn en ik de databundel van de telco liever niet voor sync gebruik (10x een bestand van 345 Mb kost me mijn maandbundel anders). NFC inbouwen in een wireless charger zou ook een oplossing kunnen zijn. Steeds pluggen is niet besteed aan mij. 

  2. Dan is het 0,95 Euro duurder. Ik gebruik het al enkele jaren, heb geen last van storingen (op Ziggo en KPN (Telfort)).

    Nummer uitgekozen en omdat ik alleen gebeld wordt zijn mijn nota's steeds maandelijks 0,01 Euro en die mailen ze dan nog ook eens netjes.
    Gebruik het als vast nummer om gebeld te worden door vaste instanties via de All-in-One met na 6x overgaan de fax.

    Werkelijk geen storingen, terwijl ik die wel had bij een andere provider. Weet niet of je overhead voldoende is. Het kan wel zo zijn wat ik uit ervaringen weet is dat bij KPN en Telfort het ITV al 4 Mb eet. als je dan 6 MB hebt en zit ook te internetten en een smartphone erop dan wordt het krap aan.

  3. Met een mobiel kun je Nederland (nog?) altijd 112 bellen zelfs al zit er geen sim kaart meer in, daar is een rel over geweest in 2011 dat ouders hun oude telefoon aan de kleine in de box gaven en 112 plat gebeld werd. :eek:

    Zelfs andere internationale alarmnummers reageren naast 112. Probeer 911 maar eens (niet doen, want dan ben je de spreekwoordelijke Sjaak).

    Had ook liever gezien dat 0011 had blijven bestaan of inderdaad 911. Ligt in ieder geval niet zo voor de hand voor een boxer (peuter).

     

    Wellicht een idee om eens een overzicht te maken (weet niet of het niet toegestane reclame uiteindelijk is) van providers met VOIP en hier te posten met de mogelijkheden met betrekking tot 112, servicenummers etc.

    De tarieven verschillen ook aanzienlijk en niet iedere telefoon is geschikt voor ieder modem/adapter.

  4. Ik heb hier draaiende een Linksys adapter met loginnaam en wachtwoord. Dit nummer kost me een 8 Euro per jaar en ik kan zelf een kengetal en nummer kiezen. Voordeel is dat ik op punt A ( Ziggo ) hem eruit kan pluggen en direct na inpluggen elders op een modem van Telfort of KPN ( zelfde netwerk deze beide ) ze direct ook werken. Het gaat om de Linksys PAP2T ( Cisco SPA112 ) Mocht je er 1 tegenkomen dan kan je via de huistelefoon de mastercode ingeven en deze configureren via de pc zoals je zelf wilt.

  5. Google is meer dan alleen de browser Chrome. Waarschijnlijk gebruik je ook andere diensten van Google. Chrome ( de Browser ) zal geen updates meer krijgen waardoor comptabiliteit met browsen problemen zou kunnen gaan geven. Onder oudere besturingssystemen blijven voorlopig Mozilla Firefox nog wel draaien.

    Er is in mijn ogen wel een kans dat je problemen zou kunnen gaan ondervinden in Google+, Gmail etc. Kijk eens naar een ander platform zoals Windows 7 of Windows 8.1. De "gratis" Windows 10 laat ik even voor wat het is ivm de vele compabiliteitsproblemen. Wellicht kan je eens kijken of Linux iets zou kunnen zijn. Mocht je Microsoft minder zijn, dan zou ik kiezen voor Windows 7 Ultimate. Gebruik nu 4 partities in de boot.

    De oude XP voor het antiek, verder Windows 7, Windows 8.1 en Unbuntu (Linux). Windows 10 heb ik al meerdere malen een rollback gegeven ( terug naar oude OS 8.1 ) omdat ie hardware gewoon niet wil accepteren ( drivers gevalletje ).

×
×
  • Nieuwe aanmaken...