Ga naar inhoud


Casaoui

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Casaoui

  1. Hallo heren, het is opgelost! De Lnb instellingen in het menu waren niet goed! Ik kon dus wel zenders ontvangen op astra1 en badr 26e, maar de frequenties van die zenders kwamen niet overeen metde bijbehorende frequenties die op kingofsat staan. Daardoor kwam ik erachter! Ik heb de Lnb frequentie onder Antenne setup veranderd van 9750-10750 naar 9750-10600 en toen klopten de kanaal frequenties op astra1. Daarna de frequentie van Slagr TV ingesteld en het dak opgegaan en hupsakeee.

     

    Ik heb alle kanalen weer op Astra 3 met 70% signaalsterkte en dezelfde schotel 1.40 m.

     

    Bedankt voor jullie hulp!

  2. Ik zal morgen een foto van de schotel maken. Wat ik bedoel met schuin vastgemaakt is dat deze niet recht verticaal staat maar een beetje gedraaid. Ik heb een vaste schotel zonder positioner, is die schuine stand wel nodig? . Bij een schotel met positioner zie je weleens dat deze schuin staat bij het draaien van satteliet naar satteliet. Dat bedoel ik.

  3. Tahnx voor jullie reacties. Ik heb na 1 juni alle zenders kunnen toevoegen met de nieuwe symbool rate 29900 en anderhalve maand daarna geen probleem mee gehad.

     

    Als ik zoek dan zet ik m op TV Drenthe of een andere fta zoals TV Regina. Ieder keer wanneer de satfinder piept kom ik erachter dat ik op Badr 26 of Astra 19 zit :(.

     

    Ik moet wel zeggen dat de monteur de schotel schuin heeft vastgemaakt zodat bij het draaien elke satteliet wordt ontvangen behalve Astra 23.

  4. Hallo allemaal,

     

    Ik woon in Casablanca(Marokko) en wil graag Ned TV blijven kijken. Ik keek eerst via Astra 19, maar aangezien veel zenders zijn verhuisd naar Astra 23.5 heb ik een grotere schotel (1.40 m) gekocht en deze geïnstalleerd. De monteur kreeg de Astra 23.5 na lang zoeken niet te pakken en beweerde zelfs dat ie niet bestond. De volgende dag heb ik zelf de schotel een beetje bewogen en kreeg alle frequenties te pakken. Na twee maanden kijkplezier werd het signaal wat zwakker en Ben ik weer het dak op gegaan en ben ik het signaal kwijtgeraakt. Het signaal is helemaal weg.ik kan Astra 19 ontvangen en als ik iets naar links ga krijg ik Badr 26E,maar daartussen geen Astra 23.5! Er zijn inmiddels drie monteurs geweest, waarvan een beweert dat Astra zelf het signaal heeft beperkt. Kan dit wel?

     

    Wie o wie heeft een tip of advies?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...