Ga naar inhoud


zenith72

Aspirant lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door zenith72

  1. Beste allemaal,

     

    ik heb na 7j werken met een decoder een nieuwe tv gekocht en daar zit een satelliet-tuner op.

    Als ik de regio-instellingen op Belgie zet, krijg ik enkel een telesat-provider te zien en wanneer ik NL ingeef dan krijg ik canaaldigitaal. Bij telesat vindt de decoder geen kanalen, en bij NL krijg ik alle NLse kanalen.

     

    Ik heb de schotel goed uitgelijnd want met de decoder werkt alles zoals voorheen. Dus ergens moet het probleem in de instellingen van de tuner op de televisie zitten. Ik kan nog met een HDMI-kabel werken maar dat wil ik nu net vermijden omwille van de geweldige medialibrary-opties wanneer die rechtstreeks op de tv wordt aangesloten.

     

    Ik krijg de mogelijkheid om de drie satellieten te configureren, maar ik zou niet weten op welke transponder ik deze zou moeten instellen en als laatste hoe ik de diseqc moet instellen (A-D). Ik heb als eerste sat de astra 23,5 staan en dan 19,5 en 28.5.

     

    Heeft iemand anders hier al ervaring mee? Bij LG zeiden ze dat zolang ze geen certificatie van TVV kregen er ook geen fastscan kan komen. En bij TVV kreeg ik het antwoord dat alles juist werkt van hun kant uit.

    Dus in t bos gestuurd. 

     

    hartelijk dank voor elke vorm van info.

     

    Frederic

×
×
  • Nieuwe aanmaken...