Ga naar inhoud


FrankVeer

Aspirant lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door FrankVeer

  1. Een Tv heeft geen iR-onvangst kaart ,je Zigo AB is niet goed geprogrammeerd.,daar door krijgt de TV verkeerde signalen

     

    Ik druk me waarschijnlijk verkeerd uit, ik bedoel het printplaatje dat in eerdere comments werd genoemd en getoond. Ik geloof niet dat de Ziggo AB verkeerd geprogrammeerd kan worden, er is maar 1 productcode voor Philips om te programmeren. De tv reageert ook niet of nauwelijks op de originele AB.

  2. Ik heb sinds gisteren hetzelfde probleem. AB doet het wel, maar de rode led op de tv knippert niet. Omdat wij Ziggo hebben en de AB van Ziggo ook voor de tv's kan worden geprogrammeerd, heb ik die ook nog even getest. Geeft ook heel vreemde resultaten, indrukken van de aan-uittoets voor de tv verandert het kanaal (rode led op de tv knippert wel), de meeste andere toetsen hebben geen functie. Denk dus inderdaad dat de IR-ontvangerkaart in de tv stuk of in elk geval beschadigd is. Is het mogelijk om de complete IR-kaart te bestellen en te vervangen en zo ja, waar? Als ik alleen de condensator moet vervangen, waar kan ik die dan bestellen (type?)?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...