Ga naar inhoud


Rudolfboxster

Aspirant lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Rudolfboxster

  1. Hoi,

     

    Ik heb zojuist geconstateerd dat ik de schotel op de 19,2 had uitgericht. ik heb vanmorgen de test gedaan (lief voor de tv en ik op het trapje bij de schotel) met de hand voor de middelste lnb en dacht dat ik goed zat. niet dus.

    ik heb de diseqc nu op de juiste volgorde gezet, opnieuw uitgericht op de 23,5 en zenderlijst opnieuw ingeladen ... en nu alle satellieten komen nu hard binnen (alles 80/90%) binnen (wat is BBC toch moooooooi!).

     

    Jullie bedankt voor snelle reactie!!!

     

    groet,

    Rudolf.

  2. Best Forum,

     

    Ik heb een Xsarius Fusion HD SE ontvanger. Ik had een HD schotel met triple kop (klein model). Ik had ineens geen kanalen meer. Dacht eerst dat de ontvanger gecrasht was, dus SB ontvanger gekocht. Zelfde resultaat. Nieuwe (64cm SAB) schotel gekocht en een Astra Triple LNB aangeschaft. Alles gemonteerd en uitgericht en ik had weer beeld op de SAB ontvanger. Wel minder mooi, dus weer de Xsarius aangesloten.

     

    Ik heb de Xsarius teruggezet naar fabrieksinstellingen en online met de wizzard opnieuw opgestart. Automatisch de satellieten laten zoeken. Ik heb weer beeld op de 23,5 en 19,2.

     

    Alleen nu ontvang ik geen BBC. op de 23,5 en 19,2 heb ik hele hoge waardes aan signaal en kwaliteit (beide rond 80%). Als ik op de tunerconfiguratie kijk, zie ik daar staan:

    Conf. modus: standaard gebruiker

    Modus: Diseqc A/B/C/D

    Poort A: 28,2 E Astra ....

    Poort B: 19,2 E Astra ....

    Poort C: 23,5 E Astra ....

    Poort D: niets aangesloten.

     

    Ik weet dat deze volgorde anders moet. Ik heb dit handmatig al in dit scherm gedaan. Ik heb dan echter geen kanalen meer, ook niet na een fastscan. Ook op de signaalzoeker geen sattelieten meer. Ik heb de SAB nog aangesloten en deze laat ook alleen kanalen van de 23,5 en 19,2 zien. Dus zelfde beeld.

     

    Wat kan ik hieraan doen?

    Alvast zeer veel dank voor hulp en suggesties!!!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...