Ga naar inhoud


vim

Aspirant lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door vim

  1. Dit moet nu toch wel passen... Was net op zoek naar een nieuw action-cam om onder mijn nieuwe zelfgemaakte quadcopter the hangen. Ik kwam uit bij deze Original SJCAM SJ5000X 4K Sport Action Camera ( Elite Edition ) Met zijn 4K-resolutie moet hij mij aan fantastische air-shots helpen:

    http://m.gearbest.com/action-cameras/pp_243426.html?wid=21

    En tegen een gratis extra'tje zeggen we natuurlijk ook geen nee!? Greetz

    Vim

  2. Het zit zo, ik vertrek volgende week naar Torrevieja en zou zelf een schotelantenne willen installeren om zo daar TVV te kunnen ontvangen.

    Een receiver en een kaartje heb ik al. (SAB Android I HD en Basic abo).

    Maar ik worstel nogal om de ideale opstelling te vinden wat de schotelantenne en LNB betreft.

    Ik had gedacht aan een schotel (80cm breed en 90 hoog) (is dit hetzelfde als aan een TRIAX 78) schotel in combinatie met een MAXIMUM XO-31 Monoblock single 3° LNB. (slechts 1 tuner nodig).

    Ik vroeg mij ook af of een standaard duo-LNB van TVV gelijkaardig is of toch nog andere karakteristieken heeft.

    Anderzijds vroeg ik mij ook af of het überhaupt nodig is om nog met 2 koppen/ of een duoLNB te werken omdat de meest courante (interessante) zenders van TVV op 23.5 zitten. Die van 19.5 heb ik eigenlijk niet nodig. Of moet TVV altijd via de 2 satellieten werken?

    Ik lees op dit forum en op internet nogal tegenstrijdige berichten of deze opstelling überhaupt compatibel is en/of deze wel zal werken... Is deze schotel trouwens groot genoeg of is een grotere toch nodig en welke LNB zou daar dan op moeten?

    Misschien kunnen/willen jullie eens jullie deskundig advies geven wat een ideale opstelling zou zijn en/of hetgeen ik hierboven net voorstelde kan werken.

    Zouden jullie eventueel ook wat info kunnen geven voor het uitrichten van de schotel en LNB. Ik heb dat zelf eigenlijk nog nooit zelf gedaan, maar wil mij er wel eens aan wagen.


    Vriendelijke groeten en alvast bedankt.

     

    Vim

×
×
  • Nieuwe aanmaken...