Ga naar inhoud


klaar

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door klaar

  1. Wanderer goeie tip. Ik heb nu de fastscan gedaan terwijl de schotel op astra 1 ingesteld stond. Klopt dat je dat alleen op astra 1 kunt doen? Maar goed het helpt want ik heb nu 800+ kanalen op astra 2 en 600+ op astra 1 en op astra 3 helaas maar 31 kanalen maar daar zit bv TV lux tussen en dat is volgens mij een astra 3 zender. Als ik de topfield laat zoeken vindt hij op 33% twee hd kanalen en als hij dan in de laatste tien % procent vindt hij nog 29 kanalen. Nu nog de nederlandse CD kanalen.

  2. Ik heb een Topfield 7710 HD pvr ontvanger , een vlakschotel en een HH90 stab motor. Als ik de ontvanger aansluit en wil instellen dan werken Astra 1 ,2 en Hotbird perfect in een keer goed en hij vindt ook alle zenders. Als ik hem instel op Astra 3 dan krijg ik wel een signaal van 75 % maar het lukt maar niet om zenders te vinden. Op Astra 1 kan ik wel Ned 1 en 2 ontvangen dus mijn canal kaart werkt wel.

     

    Ik heb de transponders van de Ned kanalen toegevoegd in de transponderlijst maar hij vindt geen enkele zender. Ik heb echt van alles geprobeerd in de disq en lnb ,  instellingen maar geen enkele zender.

     

    Als ik handmatig zoek met een van de ingevoerde ned transponders dan zie je wel dat het signaal naar in de 90% gaat maar kanalen vindt hij niet.

     

    Heeft iemand een idee wat ik verkeerd doe.

     

    • Like 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...