Ga naar inhoud


tdw1989

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door tdw1989

  1. Nou ik ben van het weekend bezig geweest. Ik heb de LNB op 11 graden gezet, het signaal ging hierdoor van 73% naar 100%. Echter krijg ik nog steeds zo nu en dan blokkerig beeld, niet zo vaak als in het begin. Wat gaat hier nou fout, beter signaal dan 100% kan toch niet..

     

    Ik heb nu eerst maar weer een kastje aangesloten en die werkt prima, maar dit kastje willen we graag er tussen uit. Zijn er nog andere oplossingen?

     

    gr

     

    Thomas

  2. Goedemorgen!

     

    Een vraag, mijn ouders maken gebruik van een schotel met een dubbele LNB. Ze hadden ontvangst via een phillips ontvanger, en dit werkte goed, echter willen ze graag een kastje minder.

     

    Ik heb de nieuws Ci module gekocht en alles geïnstalleerd, dit ging vlekkeloos. Alle zenders zijn gevonden en werken ook, maar nu hebben we om de circa 30 seconden blokkerig beeld. 

     

    Het blokkerig beeld verdwijnt weer en het beeld is prachtig, maar ongeveer 2 x per minuut krijg je dit weer te zien, erg frustrerend. Hoe kan ik dit oplossen, moet ik bepaald instellingen als transponder handmatig invoeren?

     

    Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen!

     

    Alvast bedankt.

     

    gr

     

    Thomas

×
×
  • Nieuwe aanmaken...