Ga naar inhoud


Hisense

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Hisense

  1. heb even zitten stoeien met de picon map en ftp , verschillende opties geprobeerd zowel de mappen structuur aanmaken zoals moost aan heeft gegeven. Het laden via "picons Download" vanaf de externe harde schijf. En zoals op een ander forum werd aangegeven de volgende structuur:

    /mnt/shell/emulated/0/spark2/picon

    (wat is van deze niet begrijp is de mar "0" dan "spark2" want deze mappen worden niet aangegeven. Heb ze overigens wel aangemaakt.

    Dit alles heeft mij nog niet geholpen om de picons weer te geven op mijn kanalenlijst, helaas.

    Hetgeen wat in nu zie is de naam van de kanalen bijv "CNN" "Boomerang" en bij de symbolen staat een televisie symbool met een storings streepjes teken.

  2. @Moost ik zie dat je enigma2 vermeldt, betekent dat ik dat programma nodig heb om mijn picons te gebruiken voor mijn zenderlijst?

    Zie namelijk dat men voor veel mediaboxen hun software gebruiken, alleen is de info over de mediabox die ik gebruik erg beperkt. (heb al aardig wat forums af zitten spitten)

     

    De mediabox die ik gebruik is de Amiko A3 Combo (de onderstaande link is alleen ter illustratie)

     

  3. Stevie-v, ik zat ff te kijken hoe ik m up-to-date kan krijgen of lig zo aan te passen dat ik de picons welke wel juist zijn in mijn zenderlijst kan implementeren. 

    Op de Amiko die ik gebruik zit een programma Picon Downloader, welke eigenlijk de lijst van een externe schijf (bijv jouw zip file na uitpakken) download in de zenderlijst.

    Wat mij opvalt is dat de picons een aparte naam hebben

    bijv ned 1 HD --->  1_0_19_4BC9_832_600_FFFF0000_0_0_0.png

    Is er een rede waarom ze deze naam hebben?

  4. Goedemorgen allemaal,

     

    Ben helemaal nieuw met picons en zenderlijsten bewerken. Na gisteren een aantal uur te hebben zitten stoeien met verkeerde icoontjes van een engelse provider (aldoende leert men). En tot 3 keer mijn zenderlijst opnieuw te laden, wil ik nog steeds van die mooie icoontjes erop hebben. Vooral de metaal look zoals in dit topic wordt weergegeven, die zien er gelikt uit.

     

    De vraag waar ik mee zit is, ik zit op een oud UPC netwerk in de Regio Zuid-Holland bij Ziggo. Mijn zenders moeten ook geladen worden ondanks ik bij ziggo zit via de UPC codes:

     

    UPC     164000

    Net ID   43146

    Symbool Snelheid 6900

    Modulatie 64

     

    Mijn vraag is nu moet ik de picons van UPC of van Ziggo gebruiken.

     

    Hopelijk kan iemand me op weg helpen.

     

    Alvast bedankt voor jullie tijd :)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...