Ga naar inhoud


Liek

Lid
  • Items

    16
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Liek

  1. Tja, we kunnen er nog lange bespiegelingen over houden, maar eigenlijk weten we nog bitter weinig.

    We weten alles volgens mij . Joyne heeft mijns inziens genoeg losgelaten in de media . Ci module met virtuele smartcard , eigen hardware . Het pakket dat men aanbied is al een paar keer voorbij gekomen .

    Over de prijs zegt men op nkc.nl het volgende :

     

    "Voordeliger zal de nieuwe provider waarschijnlijk niet zijn, stelt Schellingerhout. “Goedkope oplossingen bestaan nu eenmaal niet. Ook wij moeten ruimte inkopen bij een satelliet.” Joyne wil zich wel onderscheiden met flexibele pakketten voor recreanten. CanalDigitaal biedt slechts één recreatiepakket, waar met name overwinteraars niets aan hebben. Ook claimt Joyne een betere beeldkwaliteit te kunnen leveren"

     

    Vrij helder lijkt me.

  2. Beetje top offic, maar bij gebruik van een veilige kaart met koppeling zoals bvb nds, is het toch goedkoper om die te vervangen, als deze in de prooi valt van de hackers dan een gehele module?

    En gaat dit echt de commerciele cs'ers tegenhouden? Als de chip ingebouwd zit zoals bij m7, wie weet, of ze die buiten de module toch aan de praat zullen krijgen.

    Maar als het bericht van totaaltv klopt, dan blijf ik lekker bij cd. Hun kaart werkt nog op mijn mini ariva. Enkel de 23 graden is een probleem.

    Zijn de berichten van totaal tv betrouwbaar? Want er staat in deze lange thread toch een foto met module en kaart erbij?

    Inderdaad . Ik vind het ook vreemd dat de berichtgeving via totaaltv verloopt ipv hun eigen site of blog .

  3. Enorm bedankt voor jullie snelle respons ton2207 en Sprietje .Hoe het technisch allemaal in elkaar steekt zal ik wellicht nooit begrijpen . Ik ben al lang blij dat het kan . De schotel is uitgericht op 23.5 oost dus dat is ook nog eens mooi meegenomen. Ik ga meteen een triple lnb bestellen en dan hoop ik met een week ook naar de Engelse te kunnen kijken.

    Nogmaals mijn dank .

  4. Hallo.

    Ik heb een rebox 8220 , een triax 64 met daarop een duo lnb . De dealer heeft mij destijds uitgelegd dat ik ivm het kunnen kijken en opnemen van 2 satellieten , 2 coax kabels nodig had . 1 voor tuner a en 1 voor tuner b .

    Nu wil ik een triple lnb om ook naar de Engelse zenders te kunnen kijken maar betekent dit dan dat ik 3 coaxkabels nodig heb ? Er zitten immers maar 2 tuners in de ontvanger en 3 koppen op de lnb . Ik wil dus wel van 3 satellieten kunnen opnemen en kijken tegelijk. Het is misschien een domme vraag maar ik heb echt geen flauw idee hoe dit werkt en of dat überhaupt mogelijk is .

  5. Dankje. Ik heb rebox benaderd middels email. Een aantal aanwijzingen van hun en het probleem is opgelost . Een kapotte lnb was de oorzaak . Nieuwe erop en alles werkt weer :)

  6. Hallo . Ik heb een rebox 8220 van nog geen jaar oud . Ik heb deze gekocht bij een bedrijf in Breda . Nu blijkt 1 van de tuners defect te zijn en wil ik deze aanbieden ter reparatie. Het probleem is dat dit bedrijf in  Breda is gestopt . Waar kan ik nu terecht voor reparatie en garantie ?

  7. Prima ontvanger met wat kinderziektes , maar daar wordt hard aangewerkt middels firmware updates welke de laatste tijd al 2 of 3x ge-update zijn . Dat vind ik al een groot pluspunt.

    Echter de laatste firmware v3.02.61 bevalt me in het geheel niet . Niet om problemen met de HD ,ed ,want dat is bij mij geheel verholpen sinds v3.02.53 , maar het beeld hapert steeds een fractie van een seconde ; Ik weet niet hoe ik het moet omschrijven maar irritant is het wel ; . Dus gedowngrade naar v3.02.53 en het probleem is weg . Het zelf toevoegen van de apps is vrij simpel althans voor mij ,maar ook dit vind ik niet lekker lopen met de laatste firmware . De ontvanger loopt er op vast ! Hbbtv staat uit en gebruik ik niet dus kan ik geen oordeel over geven .  Wifi werkt perfect met een heel goedkoop (Aldi) usb wifi adaptertje ( Ralink 5370 chipset ) Voor mij dus een prima ontvanger met firmware v3.02.53 , en als je wat tips en tricks uitvoert van de rebox site draait de ontvanger net wat soepeler.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...