Ga naar inhoud


Troef

Lid
  • Items

    16
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Troef

  1. Okay Debuurvrouw dit is een duidelijk verhaal en ben het er helemaal mee eens !

    Ook ik doe zeker Canaldigitaal nog niet de deur uit, daarvoor zijn er nog te veel haperingen , maar het is wel een interessante ontwikkeling ! Om het er bij te hebben blijft QHDTV toch op mijn box staan.( kosten :" het snoepgeld van een kind" !)

    Nogmaals bedankt.

    Groet

    Troef

  2. Nu snap ik het niet helemaal meer...... wie is nu de zakkenvuller ? hij die € 30 rekent of diegene die ik ook op het internet ben tegengekomen en die € 100 rekent ? Ik ga dan maar voor de € 30 aanbieder, want daar is niets vreemds aan vind ik.

    Ook jouw kennelijke afkeuring van mijn handelwijze is mij niet duidelijk; snuffel jij nooit rond in The Pirate Bay, Popcorntime en in Nieuwsgroepen ? En bedenk ook : " hij die zonder zonde is werpe de eerst steen"........!

    Ik denk dat we de discussie over wel of niet legaal zijn maar moeten stoppen, want het is maar net aan welke kant je staat, die van Stichting Brein of de tegenstanders.

    Overigens wil ik je wel bedanken voor jouw meedenken / suggesties over mijn vragen en dat is echt gemeend.

    Groeten  en een heel goed 2017

    Troef

  3. Met QHDTV voorgeinstalleerd in de box.

    Blijft vreemd ,dat met mijn tablet het probleem niet speelt, maar daarvoor heb ik op het internet een ( nieuwe ?) QHDTV apk opgehaald:

    Kan dit een rol spelen ? of moet ik het maar accepteren zoals Debuurvrouw zegt ?

  4. Aanvullende info :

    Ik heb QHDTV ook op mijn Android 5.02 tablet geprobeerd en daar loopt het beeld na een paar seconden gewoon door ....????!!!

    Kan het zijn dat het euvel in de IPTV box veroorzaakt wordt door het "oude" Android 4.4 besturingssysteem of te wel zou een nieuwe box met minimaal 5.02 kunnen helpen ???

  5. Ja ik begrijp ook wel dat als de download snelheid van mijn internetverbinding beneden een bepaald niveau daalt dat dan het beeld bevriest, maar....waarom loopt het niet door als even later de snelheid weer okay is ?????

    Hoezo niet legaal ? Het komt van een officiële website en niet uit een obscure hoek ! Hoe zij dat doen weet ik natuurlijk ook niet.

    Mijn vraag blijft kan iemand mij helpen ?

  6. Bedankt voor je info.

    Ja dan was de mijne wel heel goedkoop, € 29 incl. een abonnement voor 3 maanden  met alle NL tv zenders ( tv, sport en film ....!!!)

    Jammer dat je geen oplossing hebt voor het weer automatisch verder gaan van het beeld na bevriezing. Want zogezegd al komt het misschien maar 2x op een avond voor toch heel irritant. Heb jij nou het zelfde euvel als je het hebt over " hij blijft weleens hangen" ?Overigens mijn QHDTV abonnement kost maar € 30 per JAAR !!!

    Tenslotte : ik hoop dat er toch nog iemand is die het bevriezingsprobleem kan oplossen !

  7. Ja je hebt helemaal gelijk , het is een goedkope Chinese ....!
    Het is de witte 900+ box. Met Android 4.4.
    Op zich doet hij het wel goed ( het gaat mij om de nederlandse tv kanalen in qhdtv),maar doordat ik een variabele internetverbinding via Wimax heb bevriest het beeld weleens en initialiseert hij niet en moet ik naar een ander kanaal gaan om daarna terug te komen bij het kanaal dat ik aan het kijken was. Heel irritant. Verder zit één kanaal Veronica op een heel andere plek in de lijst, maar zie ik geen mogelijkheid om deze te verplaatsen.
    Zo dit waren de belangrijkste " problemen" en misschien heeft iemand daar een oplossing voor.
    Tenslotte heb jij een tip voor een GOEDE box ?????

  8. Hallo Iedereen

    Het is een Lead Cool box, Android iptv

    Als bijlage het grootste deel van de specificatie van de box.

    Ja de box is via hdmi en converter naar scart (oude tv) met de tv verbonden. Daar zou een probleem in kunnen zitten, ware het niet dat de tv kanalen wel perfekt  weergegeven worden.

    Nu heb ik nog een vraag: als ik op een usb poort een bluethooth adapter aansluit zou ik dan met een draadloze muis kunnen  werken ?

    Een bedrade muis werkt goed, maar het snoer is te kort.

    Heb je hier voldoende info aan?

    Groet Troefpost-104819-0-76103800-1480951815_thumb.png

  9. Ik heb een Android iptv box met 2 problemen:

    Met de meegeleverde afstandsbediening kan ik in pagina's (bv. Web) niet scrollen naar beneden/boven. Wel kan ik een cursor activeren, maar kan daar niet mee scrollen zoals met het rolwieltje op een muis.

    Het tweede probleem betreft de duidelijkheid van het beeld. Bij tv zenders een prima helder beeld, maar zeer onduidelijk in menu Android en webpagina's en bv. de Play Store

    Heeft iemand voor mij het konijn in de hoge hoed zitten en zo ja wil hij dit er uit halen ?

    Groet Troef

×
×
  • Nieuwe aanmaken...