Ga naar inhoud


Baguette

Lid
  • Items

    22
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door Baguette

  1. Lijkt me meer op een site voor en door studenten die als project het opzetten van een aanbieder. Het oogpunt ligt hier op het "oogsten" van gegevens met als enig doel het creëren van een database. Deze door SPSS halen en "scoren" maar.

     

    En of ik gelijk heb:

     

    Ja hoor! Geregistreerd aan TransIP. De aanbieders van STACK.. En even het bewijs vanuit WHOIS

     

    TransIP BV

    Schipholweg 9b

    2316XB LEIDEN

    Netherlands

     

    DNSSEC: yes

     

    Domain nameservers:

    ns0.transip.nl

    ns1.transip.net

    ns2.transip.eu

     

    Record maintained by: NL Domain Registry

    • Like 1
  2. Ik vind van wel... Het zijn kanalen die door de CD FastScan worden toegevoegd. CD heeft zelf géén UHD conpatibeke ontvangers dus is er vanuit hun standpunt geen enkele reden om UHD kanalen in hún lijst te zetten. Het feit dat CD hiermee 'schermt' is sowieso vreemd. Ze accepteren officieel geen andere ontvangers dan die van hunzelf en de CI interface... Hun enig doel is marketing opdat ze kunnen zeggen: we bieden ook x-UHD kanalen aan.. Het is dus gewoon misleiding...

  3. In dezelfde situatie geweest. Ook ik had een DM500HD die overigens og steeds werkt. Heb ruim een jaar rondgelezen op diverse fora. Heb aan de hand van de ervaringen van anderen en eigen 'onderzoek' besloten in het voordeel van de VU+ Solo SE V2. Deze heeft een snelle CPU, meer dan voldoende geheugen en heb deze uitgerust met een twin DVB-C tuner. Omdat ik mijn opnamen centraal opsla op de NAS hoefde ik geen ontvanger waar een interne HDD in kon. Heb hem nu ruim een half jaar in gebruik en hij werkt heerlijk snel. Draait met een Irdeto kaartje van Ziggo.. Firmware is VTi 11.0.1.

  4. En zoals gewoonlijk pronkt CD weer leuk met andermans veren. Zijn allemaal programma's van buitenlandse aanbieders waar je je dus niet op kunt abonneren in Nederland... Dat wil zeggen zodra ze gecodeerd gaan uitzenden.

     

    Voor mij wordt UHD pas interessant als ik ze in Nederland kan zien (legaal) en als het er een flink aantal zijn.. Waarom anders geld uitgeven aan een UHD TV als je er toch niets op kunt ontvangen? Een beetje net als een nieuwe auto kopen terwijl je geen rijbewijs hebt.

     

    Discovery UHD

    Animal Planet UHD

    National Geographic UHD

    History UHD

    Film1 UHD

     

    Dat zou ik willen zien...

  5. Ja. Het laatste 'pest' spel is in volle gang.. Viaccess ORCA or bust! Seca3 wordt niet bewust uitgezet, maar net als bij Irdeto afgeknepen (geheel als verwacht overigens). Ditmaal door gewilde zenders van de satelliet naar internet over te hevelen. We hebben het zien aankomen (waarom zou M7 anders Online! hebben overgenomen?). Als de meest populaire zenders over zijn naar internet gaat de sjeu er vanzelf vanaf en stapt een deel over naar het nieuwe platform, een deel blijft op sat met een nieuw soort STB pakket in Seca3 totdat het echt afgesloten wordt. Of deze actie voor M7 succesvol is zal de tijd gaan uitmaken..

  6. Ja, maar daar is dan wel een null-modem kabel voor nodig en hoogstwaarschijnlijk ook een USB2Serial converter omdat PC's met een native RS232 interface tegenwoordig héél dun gezaaid zijn. De seriële mode duurt op dat oude beesie toch gauw 25 tot 30 minuten...

    En dan het gezeur om eerst nog even de COM poort in te stellen...

  7. Wat voor bestanden zou een kleintje kunnen wissen waardoor de box niet meer start? Normaal kom je alleen aan de movies via de AB. In de root kom je normaal toch niet?

     

    Overigens kun je de box gewoon in de *stop* modus brengen. Dan een gewenst .nfi firmware bestand downloaden en deze dan gewoon via LAN naar de box sturen. Dus een seriële verbinding is niet noodzakelijk nodig..

  8. CCcam.prio toevoegen. CCcam 2.3.0 loopt vast door de lange Viaccess ORCA EMM's/ECM's. CCcam.prio in dezelfde directory plaatsen als CCcam.cfg. Normaal is dat /etc of /usr/keys

     

    Alternatief kun je eens gaan nadenken over OSCam...

  9. Buiten het FTA gebeuren is er op satellietgebied weinig plezier te beleven. Het "vrijbuiteren" is wel voorbij. Kijken met knutselkaartjes en card-servers wordt nu (bijna) onmogelijk gemaakt nu de meeste providers hun toevlucht hebben gezocht in gepairde kaarten en gesloten hardware. Het (tijdelijk?) vrijgeven van CI+ certificaten in Open Linux boxen is met name in Duitsland alweer teruggedraaid. Feed-hunten kan natuurlijk nog steeds (als dat je hobby is)...

  10. Zou proberen deze om te ruilen voor een DVB-S2 versie. Via een eigen schotel en eigen kaart kun je dan kijken. Als alternatief zou je kunnen proberen een aantal NL zenders als IPTV stream op te slaan in je kanaallijst. Je bent voor de kwaliteit dan wel afhankelijk van je internet snelheid en stabiliteit..

×
×
  • Nieuwe aanmaken...