Ga naar inhoud


radius

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door radius

  1. Dat is niet het probleem dat ik ervaar Dimmie want dat heb ik uiteraard al geprobeerd maar geeft geen oplossing.

     

    Overigens lukt me ook het automatisch opnieuw zoeken niet, krijg dan een foutmelding dat het starten van de scan niet gelukt is. Handmatig opnieuw zoeken lukt wel maar lost het probleem helaas niet op. Iemand een idee?

     

    Regio is overigens Maastricht.

  2. Hallo, heb een vreemd probleem. Kwam er vandaag achter dat ik op eerste drie zenders van het Ziggo Sport pakket een melding op het scherm krijg van Ziggo. Er staat dan met deze mediabox kun je deze zender niet kijken, kijk snel op ziggo.nl/meerHD.

     

    De overige Ziggo sport kanalen werken wel gewoon en ook de andere HD zenders zoals die van Fox Sports werken gewoon. Iemand een idee wat dit kan zijn en belangrijker nog, hoe ik dit kan oplossen. Een handmatige kabelscan heb ik al gedaan maar bied geen oplossing. Aangezien ik wel gewoon beeld krijg met deze melding lijkt me dit overigens ook niet het probleem?

  3. Ik ben in de markt voor een nieuwe kabel receiver en heb mijn keuze inmiddels beperkt tot de Mutant HD51 4K, de Vu+ Uno 4K of de Vu+ Duo2. De laatste is echter een ouder model en is qua prijs (in een dual tuner uitvoering die ik nodig heb om gelijktijdig te kunnen kijken en opnemen) bij de zaak waar ik het liefst wil kopen ongeveer 90 euro duurder dan de Uno 4K en zelfs 160 euro dan de Mutant HD51 4K. Dat lijkt me dus sowieso niet de beste keus of zie ik iets belangrijks over het hoofd?

     

    Het voordeel van de mutant en Duo2 is dat er een interne harddisk in geplaatst kan worden t.o.v. de Plus Uno 4k. Ik heb echter wat op internet gezocht en in de review op Totaal TV (http://www.Bron: Totaal TV/tests/beeldende-kunst-/) geeft men aan dat het opnemen middels een externe (USB3.0) harddisk prima zou werken. De Mutant is de goedkoopste van de drie en hierin kan ook een interne harddisk geplaatst worden, ik heb echter het idee dat de kwaliteit net wat minder is dan de Vu+ modellen. vandaar dat ik nu lichtelijk neig naar de VU+ Uno 4K.

     

    Is er iemand die nog een bruikbaar advies voor me heeft welke van de drie ik zou moeten kopen en zou ik in mijn keuze de VU+ Duo2 gezien de prijs en het feit dat deze al langer op de markt is t.o.v. de andere twee modellen inderdaad moeten laten afvallen?

     

  4. Ik ben ook in de markt voor een nieuwe receiver voor de kabel omdat mijn Horizonbox niet in staat is Linux te draaien. Zie echter door de bomen het bos niet meer. Voor mij is het in ieder geval belangrijk dat ik ook kan opnemen (en gelijktijdig TV kan kijken naar ander kanaal) en mijn keuze zou het liefst een beetje toekomstvast moeten zijn.

     

    Momenteel heb ik de volgende drie opties (op prijs gerangschikt);

     

    1) Mutant HD51 4K, is leverbaar met 2 x DVB-C/T2 tuner en heeft de mogelijkheid een intern harddisk te plaatsen

    2) VU+ Uno 4K, 2 x DVB-C FBC tuner, lijkt me kwalitatief misschien beter dan de Mutant maar kan alleen maar een externe harddisk aan gehangen worden

    3) VU+ Duo2 HD met 2 keer DVB-C tuner, is de duurste optie en heeft geen 4K (nu niet noodzakelijk in de toekomst waarschijnlijk wel), kan wel een interne harddisk in geplaatst worden, maar lijkt me wel een model dat al een aantal jaren op de markt is. Wellicht zijn de eerste twee modellen dus (wat) sneller in gebruik?

     

    Iemand die me hierin kan adviseren? Als er andere modellen zijn die jullie aanbevelen dan hoor ik dit natuurlijk ook graag!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...