Ga naar inhoud


CLAYREON

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door CLAYREON

  1. Iemand op de hoogte van onderstaande!!

    Als Eurosport en Discovery nu ook nog wegvallen... pfffft...

     

    De kans bestaat dat vanaf 1 mei de zenders van Discovery Networks niet meer beschikbaar zullen zijn in het TV VLAANDEREN aanbod. Het gaat dan om de zenders Animal Planet, Investigation Discovery, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Discovery Channel en Discovery Channel HD Showcase. (cfr de site van TVV)

     
    • Like 1
  2. Ik heb een seca3 kaart aangeschaft via marktplaats en deze toegevoegd aan mijn abo als tweede kaart. Die mogelijkheid is er dus nog steeds.

     

    Ja, dat is voorlopig nog een oplossing, maar dan moet je wel iemand vinden, die zo'n kaart verkoopt he

    Voorlopig weet ik dus nog steeds niet of je met de gecertificeerde recorders van TV Vlaanderen zelf dat opnemen nog tot een goed einde kan brengen, let wel.. ik heb het over nieuwe klanten .. want met een kaart gaat het nog steeds zonder problemen.. op alle ontvangers

  3. Voor alle duidelijkheid, tegelijk opnemen en kijken op dezelfde transponder kan wel, alsook via FTA-zenders. Maar het gebeurt ons wel dat we Vier kijken en tegelijk Eén of Canvas willen opnemen, dat lukt dus niet.. en nochtans zou dat technisch geen probleem mogen zijn. Blijkbaar hebben al die bedrijven dezelfde doelstellingen.. zo veel mogelijk winst .. en weinig oog voor klantvriendelijkheid.. jammer!

  4. Mijn probleem is hier wel al voorbijgekomen, maar elke configuratie is anders en een kant- en klare oplossing heb ik nog niet gezien, zo die er al is. Mijn configuratie bestaat uit een VU+ Solo2-decoder, beide tuners aangesloten aan schotel en CI-module van TV Vlaanderen (geen smartcard dus). Ik wens te kijken naar een gecodeerde zender, terwijl ik opneem van een gecodeerde zender op een 'andere' transponder. Opnemen op FTA-zenders of zenders op dezelfde transponder is geen probleem. Ik vermoed dat Softcam ook geen oplossing is, aangezien ik geen aparte smartcard heb maar wel een CI-module. Of is er een andere oplossing?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...