Ga naar inhoud


Gumpie

Aspirant lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Gumpie

  1. Hallo allemaal,

     

    Ik heb wat pointers nodig in de juiste richting om de FTA van de britten te kunnen ontvangen.

     

    Tot een paar jaar terug had ik canal digitaal met een duo LNB (zit er nog op) op de schotel. De schotel en kabel hingen al een poosje niets te doen en dacht hoe leuk het zou zijn als ik FTA kon ontvangen.

     

    Vanuit China een el cheapo FTA ontvanger gekocht wat verbazend goed werkt voor 15 euro en die op de schotel aangesloten. Ik kan zo'n beetje alle FTA van Duitsland bekijken en wat radio stations in zeer goede kwaliteit.

     

    Ik kan kiezen met het kastje uit een hele lijst satellieten en die laten scannen maar alleen de astra satelliet van Canal Digitaal staat hij op uitgericht en die ontvang ik denk ik alleen maar.

     

    Nu is het leuk al die Duitse zenders maar ik wil graag de Britse zenders kunnen ontvangen. Bij Canal Digitaal had je dan een Quad LNB nodig? Maar die heb ik dus nooit gehad en alleen deze dual LNB zit er nog steeds op.

     

    Kan ik nu met mijn huidige schotel en LNB setup toch nog de Britse zenders ontvangen als ik hem wat verdraai, of moet ik wat daarnaast nog wat anders doen?

  2. Hallo allemaal,

     

    Mijn Canal Digitaal abonnement is al even afgelopen maar ik heb de ontvanger nog en de smartcard en de schotel. Ik kon nooit de UK zenders ontvangen omdat ik een quad LNB? heb? 

     

    Als ik ging zappen altijd dan kreeg ik geen enkele UK zender te zien.

     

    Nu ben ik nieuwsgierig, als ik nu de schotel iets verdraai, een klein beetje naar links, of rechts, kan ik dan de UK zenders ontvangen?

     

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...