Ga naar inhoud


Clim

Aspirant lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Clim

  1. Hoi,

     

    Vanwege mijn werk heb ik dagelijks een goed kompas nodig, ik moet klanten duidelijk hun dakrichting kunnen laten zien, zowel bij licht als donker moet dat kunnen.

    Leuk zou zijn als het tevens een goede satfinder zou zijn. Dus qua uiterlijk en duidelijkheid moet het zoals foto 1 uitzien, ik heb al iets gevonden, zie foto 2, maar mag nog iets professioneler, heeft iemand een goede tip? Alvast bedankt

    voorbeeld1.JPG

    voorbeeld 2.JPG

  2. Dat is exact de reden dat ik me weer aan het verdiepen ben in de schotel-wereld! :) 
    Ik was lang geleden al lid hier (omtrent 2004 tot 2008) en had de Humax 5400Z. Toentertijd deden we nog van die paarse kaartjes branden via de PC, wegens verhuizing ben ik er uiteindelijk mee gestopt, omdat ik geen schotel op (mocht) hangen aan de nieuwe woning.

    Anno 2017 heb ik een vaste standplaats met caravan in Duitsland en hier wil ik het weer oppakken, in eerste instantie puur voor RTLplus vanwege de formule 1.
    Wie kan mij adviseren in een leuke receiver? (Humax doet niets meer), voorkeur gaat uit naar eentje die ik wel aan de pc kan verbinden i.v.m. de zenderlijsten. Kan ik overigens de LNB van toen nog steeds gebruiken, of moet ik het hele zaakje wisselen?

    Alvast dank

×
×
  • Nieuwe aanmaken...