Ga naar inhoud


MichelV

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door MichelV

  1. Goedemorgen,

    Iedereen dank voor de reacties. Ik heb ook het kastje aan de schotel van de buurman gehangen. Op zijn m7 werkt het goed. Ik zie wederom alleen astra 1. Voor mij was het toen wel klaar. Ik kon hem ook tot vandaag retour sturen en dat heb ik uiteindelijk gedaan. Eind mei ben ik weer in Frankrijk en ik ga kijken voor een andere receiver en ik schaf ook een duo lnb aan. Iemand nog een suggestie voor een receiver?

  2. De schotel van de buurman is er 1 met een duo lnb en 1 kabel. Standaard canaal digitaal oplossing. Ik heb mn schotel nu verplaatst naar een andere plek en uitgericht met behulp van satlocator. Astra 1 70% astra 3 uitgericht en nada. Astra 1 bvn en astra 3 tv drenthe op de 11914.

     

    Ik ben nu weer terug oo de eigen schootel met 1 lnb.

     

    Blijft bijzonder.

  3. Ik heb idd de kabel aagesloten toen beide aanstonden. Diverse malen zelfs.

     

    Ik heb idd de schotel al eens wat lager gezet. Weet niet exact het aantal graden. De skew wijzig je door de lnb iets te draaien toch? Heb ik ook gepobeerd. Zal het morgen nog eens proberen,

  4. Goedenavond,

    Dank je wel!

    Ik zit in de buurt van Barjac op de grens van de ardeche en gard.

     

    Ik heb vanavond een schotel geleend van iemand met een duo ontvanger. Uitgericht op de Astra1. Werkt, maar geen Astra 3.

     

    Ik begin toch echt te denken dat er iets met het kastje is. Inmiddels mn oude schotel weer opgehangen en astra 1 dus opgezet.

  5. Allen hartelijk dank voor de reacties. Het is nog niet gelukt. Ik heb nog 1 vraag. Wat voor rol speelt de disecq intelling in dit geval met 1 lnb. Hij staat nu op disecq1.0, waarbij de astra 1 op poort1 en de astra 3 op poort twee.. of moeten ze beiden gewoon poort 1 zijn omdat ik 1 lnb heb.

     

    Groet,

     

    Michel

  6. Goedemorgen,

    Ik heb een nieuwe 5100 ontvanger aangeschaft en meegenomen naar frankrijk. Ik heb een schotel met een single lnb hangen en wil van de atra 1 over naar de Astra 3. Ik ben inmiddels 4 dagen bezig, heb diverse malen gebeld met Sab maar geen beeld op de 3. De astra 1 doet het prima op de ontvanger. Uiteindelijk heb ik gisteren zelfs schotel en lnb vervangen. Nu een 80 cm ontvanger. Op de Astra1 heb ik een signaalkwaliteit van 70 %. Wanneer ik de schotel op tv drenthe zet en ik ga vervolgens de schotel iets op schuiven dan zie ik op geen moment iets gebeuren.

    Is er er soms elevatie verschil tussen beiden??? Heeft iemand een tip voor de disecq instellingen. Ik heb maar 1 lnb en heb ook de disecq helemaal uitgeschakeld maar nog steeds alleen de 1 en niet de 3.

    Inmiddels ben ik ten einde raad.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...