Ga naar inhoud


Paratrooper

Aspirant lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Paratrooper

  1. Vernieuwen helpt ook niet echt. Heb geprobeerd met ipconfig/renew, maar wil ook niet echt lukken. Af en toe valt WiFi een tijdje weg en keert weer terug, weet niet of dit iets mee te maken heeft. Meer opties. Sommige free iptv doen het wel en bij andere krijg ik data error. Bij mij iptv abonnement doet geen enkel zender. Bij allemaal krijg ik nadat het een tijdje aan het laden/zoeken is; data error. Heb van alles pebrobeed, opnieuw flashen, andere bin, cccam toevoegen. Weet niet wat ik verder moet doen.

  2. Bedankt voor je snelle reactie Anchel. De leverancier is helaas een eind rijden, zon 2400 km. Ik wil eigenlijk weten of er mensen zijn die ervaring hebben met deze foutmelding "data error". Het hoeft niet specifiek om een Vision Clever te gaan, het kan ook een andere receiver zijn. Ik neem aan dat deze foutmelding op alle receivers hetzelfde inhoudt?

  3. Beste mensen,

     

    Ik zit met een probleem waar ik niet uitkom! Heb internet zo'n beetje helemaal uitgezocht maar kan geen oplossing vinden. sterker nog, er is hier heel weinig  over te vinden en als ik iets vindt is het in het Frans.

     

    Ik heb een Vision Clear 3 ontvanger waar ik iptv mee kijk. Ik heb mijn abonnement voor smart iptv sinds kort geactiveerd en is nog ongeveer 245 dagen geldig, alleen kan ik helaas geen zenders openen. Ik krijg steeds de melding "data error". Ik heb geen idee wat er hier mee bedoelt wordt en hoe ik dit moet oplossen. Hoor graag jullie reactie.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...