Ga naar inhoud


Arjan98

Aspirant lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Arjan98

  1. ... Mede daarmee dekken we de kosten van dit forum en blijft er (hopelijk toekomstig) ook wat over om geld opzij te leggen voor een broodnodige nieuwe server, want die van ons is alweer behoorlijk bejaard.

     

    Waarom zo'n dure server dan? Bij OVH heb je ook prima servers voor minder. En ik weet niet hoe slecht jij je ads plaatst dat je er geen inkomsten uithaalt meestal zou dit gewoon goed moeten gaan vooral op zo'n groot forum als dit. Uiteraard mag je winst maken hoor maar laat dat aub niet ten kosten gaan van het content hier, heb op veel forums gezeten die hierdoor bedorven zijn.

     

    Van wat precies?

    Van je 3D geprinte objecten zoals je in deze 'preview' aangeeft.
  2.  

    Hadden we het maar niet gedaan, want wat is die hobby verslavend! Vele spoelen 3D printmateriaal later is de hele familie voorzien van batterijhouders, een speciale LNB beugel, een Star Wars Lightsaber, is zoonlief de hele dag aan het spelen met zijn 3d geprinte action figures en heeft papa zijn 3D printers hevig gemodificeerd met allerlei custom onderdelen. De kwaliteit die je vandaag de dag kunt printen met een 3D printer van nog geen 140 euro is verbluffend!

    Heb je hier ook foto's van?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...