Ga naar inhoud


Supersnelli

Lid
  • Items

    21
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Supersnelli

  1. Het merkwaardige is dat als ik alles heb gedaan , ik links in beeld een lijst krijg te zien met kanaalnrs, frequenties,

    qam. Moet ik daar nog iets mee? De ene keer krijg ik 20 zenders, de andere keer 50 en bijna nooit dezelfde. Ook dat snap ik niet.

    Woonde iemand met verstand van dat ding maar bij mij in de buurt!?

  2. Ik word zo langzamerhand moedeloos van die dreambox. Het is geen dream maar een nachtmerrie.

    Paar keer opnieuw zenders geinstalleerd maar kom niet verder dan circa 30 en dat is veel minder dan de circa 225 die ik eerst had.

    Bij de kabelinstallatie, dus voordat ik op de EPG knop druk,  krijg ik een lijst van nummers, frequenties, Sym, Qam en kanaalnrs. Moet ik hier nog iets mee?

    Deze lijst krijg ik ook aan het eind nadat ik gekozen heb voor OK op de AB. Maakt het nog wat uit of de netwerk ID 05555 of

    5555 is? En zo ja, hoe krijg ik die nul weg. Help, help!!

  3. Ghanssie bedankt voor jouw laatste bericht. Door allerlei omstandigheden nog niet toegekomen aan jouw advies vwb zenders opnieuw installeren. Bedoel jij met "herstart de box" dat de box uit en vervolgens weer aangezet moet worden. Helaas geen handleiding voor deze amateur anders had ik deze domme vragen niet hoeven te stellen. 

  4. Een vraagje. Bij veel zenders staat sinds kort geen info. Geven dan ook geen beeld. Bij andere krijg ik de mededeling "scrambled", ook geen beeld.

    Een kennis zei mij om de zenders opnieuw te installeren. Is dat zo? En zo ja, hoe gaat dat?

  5. Sorry voor de late reactie. Waren paar dagen weg. Zal muis aansluiten. USB stick werkt overigens prima voor opnamen.

    Is het overigens normaal dat op sommige dagen tal van zenders "geen info" vermelden en dus geen beeld geven? Beeld loopt ook af en toe vast op sommige zenders.

  6. Het is gelukt! Enorm bedankt. Mag ik nog een laatste vraag stellen?

    Dit gaat over het opnemen. Via EPG en groene knop ben ik in het opneemmenu gekomen. Stel daar de tijden in maar dan verspringt hij naar "kanalen veranderen", ipv naar "record". Wat doe ik fout? Alvast bedankt voor de moeite.

    Supersnelli

  7. Sinds kort ben ik, van mijn overleden moeder, in het bezit gekomen van de Amiko A4. Zij had dat apparaat nog kort maar ik weet niet van welke winkel. Mijn vraag is of er een handleiding van bestaat want het programmeren lukt niet omdat de klok twee uur achterloopt. Althans ik denk dat dat de oorzaak is.

    • Like 3
×
×
  • Nieuwe aanmaken...