Ga naar inhoud


Kokje

Aspirant lid
  • Items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door Kokje

  1. En wederom meld zich iemand met een defecte 9240....nadat mijn vrouw het toestel aanzette stopte het spontaan met opwarmen ...een paar keer geprobeerd, maar bij de vierde of vijfde poging begon het apparaat te roken en te stinken..... overleden. :crazy:

    Veel verkopen? Zou kunnen, maar tis en blijft wel opvallend dat er ook veel kapot gaan....veel fora staan er vol mee...zeker die variant ZONDER de draaiknop (dus elektronisch temperatuur regelen) .......net na de eerste 2 jaar (die van mij is net 3 jaar oud).

    Maximum gebruik is 1/week (bestaande uit 2x patat opwarmen en 1x kroketten/frikandellen): dat is dus 156 keer opstarten/opwarmen.... en max 150 draaiuren (opwarmen +3x10 a 13 minuten)!!! Dit terwijl een gemiddelde levensduur (afschrijving) van 8 jaar (!) is (https://www.svcgroep.nl/handboek2/TL.../TL-IN-452_Afschrijvingspercentages.htm)

    De fan van het apparaat ging aanlopen na reeds ca. 1,5 jaar (maakt af en toe een ratelend geluid)...

     

    Misschien dat ik nog de print ga proberen te vervangen (afhankelijk wat ik ga vinden / kan zien wat er kapot is)....opsturen ter reparatie lijkt me gezien de berichten op fora niet zo slim/economisch verantwoord...

     

    Dit is overigens het zoveelste Philips apparaat wat de geest geeft...eerder gingen (van acceptabel naar niet acceptabel):

    Acceptabel:

    - Philips scheerapparaat > 15 jaar (bj: <2000)

    - Philips senseo > 15 jaar (bj: ~2000)

    - Philips TV (CRT type); > 12 a 15 jaar (bj: ~2000)

    - Philips DVD > 10 a 12 jaar  (bj: ~2000)

     

    NIet acceptabel:

    - Philips scheerapparaat < 5 jaar (bj: ~2010)

    - Philips Airfryer ~3 jaar (bj 12-2014)

    - Philips waterkoker ~? heeft al een paar keer geweigerd... (bj 2016)

     

    => Trend bij de door mij aangekochte apparaten is nogal dubieus/verre van vertrouwen wekkend .... nog een paar van minder dan 5 jaar...en dan heb ik het wel gehad met Philips  (hoe Nationalistisch ik dan ook zou willen zijn...)

    • Like 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...