Ga naar inhoud


jackcaptain

Lid
  • Items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door jackcaptain

  1. Jammer dat Max er zo snel uit lag maar ik heb wel alles kunnen kijken! Heb de M7 {Philips inderdaad volgens mij} er nog even op staan want als ik een aantal opnames heb gestart met de Giga slaat hij weer vast en moet ik de softcam een soort van resetten. Ook heeft hij onder team Blue een probleem met het installeren van een interne harde schijf waardoor ik het even zo laat.. Ga binnenkort wel weer eens lekker aan de slag er mee.

    Groet Edwin

  2. Beste Forum leden,

    ik heb vandaag zoals gedreigd mijn oude M7 uit de doos gehaald aangesloten en kaart er in..

    Gewoon beeld! geen strafmodus kaart geen weet ik wat er aan de hand is, in ieder geval lekker kijken in het weekeinde.

    Dus zo eens een andere approach gewoon eens een nieuw software pakket proberen. Heb wat gezien van team blue dus dat gaat er lekker op!

     

    Vix heb ik nu gezien dus  tijd voor wat anders.

     

    Bedankt allemaal voor het meedenken, sorry voor het stelen van jullie tijd maar ik heb wel veel  geleerd dus bedankt allemaal.

     

    Hou jullie op de hoogte!

     

    Groet allen Edwin Smits

     

     

     

     

  3. Nou het punt is eigenlijk dat er niets is veranderd van in de ochtend naar de middag. Er was niemand thuis en de ontvanger stond aan.Ik krijg te zien dat er geen data op het afgestemde kanaal komt maar vrije zenders zoals BVN pakt hij gewoon. Het satelliet signaal is goed (boven de 68 % tot 72% beide Astra s)  En ik wil nu even niet aan de ontvanger gaan "pielen"" want als hij in de straf modus staat blijf ik er even af gezien de tijd die verloopt. (zie bovenstaande tips) Ik heb voor de zekerheid nog een extra activatie laten doen maar ook dat hielp net.

     

    Wat mijn kennis van de softcam die is niet zo groot ik heb na trammelant met de M7 ontvanger de Gigablue gekocht van mijn verjaardag- geld in januari en ben helemaal "Blank "op het gebied van zowel satalietontvangers als alles wat er mee te maken had, De ontvanger heb ik pas aan d praat gekregen na een tip van  een mede forum lid in januari die mij aangaf welke softcam ik moest gebruiken voor mijn processor, ik had de verkeerde geinstaleerd. Zucht gelukkig heb ik de oude ontvanger nog in de doos dus morgen in iedergeval dat ook nog eens proberen.

     

    Groet Edwin

  4. Ja ik heb heractivatie geprobeerd en de rekening van CD is betaald en afgeschreven, was het maar zo simpel denk ik ook wel eens bij dingen die er gebeuren in het leven HA Ha.

    Maaaar  gaande weg steeds dichter naar vrijdag (training GP komt steeds dichter bij en de kaart staat nu al meer als 12 uur op NPO1 ) nog steeds niks.

     

    Dus thanks voor het meedenken  allemaal vaak worden de meest simpele dingen over het hoofd gezien!!

     

    Bedankt Edwin

  5. Dank allen voor deze reacties,

    Ik heb de ontvanger op 1 kanaal gezet en laat hem nu maar eens een tijd zo staan, zien wat er gebeurd.

    Het rare is dat ik alles opneem en kijk vanaf eind januari en er tot nu toe geen problemen waren. Op de dag dat het gebeurde is er s morgens nog gewoon gekeken terwijl er s middags geen beeld meer was. ik kan dus ook niet achterhalen wat er precies is gebeurd.

    Bedankt voor alle tips en info ik hou jullie op de hoogte!

     

    Bedankt en groet Edwin

  6. Forum leden ik heb een probleem. Ik heb een Gigablue UHD ontvanger en heb veel opgenomen de laatste tijd. met een aantal ontvangers kan ik namelijk een flink wat programma's opnemen en dus later kijken. Afgelopen dinsdag kon ik s middags in een keer niet meer kijken naar de gedecodeerde kanalen. Ik heb alles geprobeerd nieuwe software update, juist een oude instelling etc.In een forum topic  zag ik iets over een aantal maximale programma's dat een kaart van CD wil coderen waarna die een soort van fout meldingen gaat geven.

        Aanstaande vrijdag begint weer een volgende uitzending van de GP en die wil ik wel graag zien.

       Kan iemand mij helpen ik gebruik een Gigablue UHD UE 4K chipset BCM7252S CPU ARMv7 1.7 dual core en gebruik OpenVix versie 501 build 022.

     

     

    Hartelijke groet Edwin Smits 

  7. Hallo allemaal, Zoals ik inmiddels heb begrepen is het erg belangrijk om een softcam te hebben geïnstalleerd, omdat deze vertaling maakt tussen het ontvangen gedecodeerde signaal, en de CD kaart zodat ze samen het signaal kunnen decoderen. MAAR klopt dit ook, ik ben nog steeds een dummy dus heb ik het echt begrepen... Inmiddels heb ik Open Vix geïnstalleerd  (voor de  GB UE 4K.  versie 5.1.012-20180129_200226) maar het lukt me niet om een softcam te installeren. Kan iemand mij tips geven? Ik kan nog steeds Digitaal Hd niet decoderen.

     

    Groet Edwin

  8. Gaaf ik heb net met de leverancier gebeld en die vertelde me al zo iets, Ik heb net OPENVIX gedownload, Ik wist niet dat ik een aantal zaken zelf moest installeren. Ik ben in ieder geval erg blij dat hij niet terug hoeft want het is een extreme verbetering met de M7. Leuk dat ik zo snel geholpen ben door je bedankt!!

    Groet Edwin

  9. Beste Forum leden. Ik ben al jaren een trouwe kijker van Canal Digitaal. Ik heb daar diverse ontvangers voor gehad allemaal via de officiële kant van CD Het laatste pakket dat ik heb besteld was met de M7 DSR8141. Ik zou daar een externe harde schijf aan kunnen koppelen, kortom allemaal mooie verkoopverhalen. Ik heb de laatste tijd constant heropstart problemen 1 minuut opnamen en de harde schijf is vol. Volgens CD was er geen garantie meer en moest ik hem maar weer eens resetten. Ik ben vervolgens op zoek gegaan naar een mooie ontvanger voor mijn UHD tv en kwam op de Gigablue. Na hem te hebben uitgepakt werkt hij als een zonnetje met erg mooi beeld maar.. ik krijg geen ontvangstrechten voor het Nederlandse pakket. Ik heb hem opnieuw geactiveerd maar ook dat hielp niet.

    CD gebeld maar die zeiden dat een Duits toestel zeker niet ging werken en dat ik altijd voor 69 euro en een jaar abonement een nieuwe decoder aan kon schaffen. Daar heb ik dus geen zin meer in want het is elke keer weer wat anders en mijn vraag is nu moet ik mijn GigaBlue kosteloos terug sturen binnen 2 weken na gisteren of is er nog hoop dat ik dit mooie apparaat wel kan gaan gebruiken met de het Nederlandse zender pakket van CD of evt met Joyne.

     

    IVM het terugsturen heb ik als dummy jullie hulp echt nodig!

    Groet Edwin

×
×
  • Nieuwe aanmaken...