Ga naar inhoud


Benkenks

Lid
  • Items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Benkenks

  1. Ik heb per ongeluk de stroom onderbroken tijdens het flashen van mijn VU+ zero 4k, daar kwam ik achter omdat hij er zo lang over deed. Nu probeer ik opnieuw te flashen en wordt het niet in werking gezet. De ontvanger blijft hangen in het Open ATV opstart scherm, de usb stick flikkert keer bij opstarten en dan blijft deze constant branden en er is geen USB stick atviteit, en het VU+ loge blinkt ook niet. Wie heeft oplossing voor mijn probleem?

     

    Ik heb per ongeluk de stroom onderbroken tijdens het flashen van mijn VU+ zero 4k, daar kwam ik achter omdat hij er zo lang over deed. Nu probeer ik opnieuw te flashen en wordt het niet in werking gezet. De ontvanger blijft hangen in het Open ATV opstart scherm, de usb stick flikkert keer bij opstarten en dan blijft deze constant branden en er is geen USB stick atviteit, en het VU+ loge blinkt ook niet. Wie heeft oplossing voor mijn probleem?

  2. Ik heb een licentie voor enigma tv, heb enigma tv ingesteld zoals boven staat. Als ik de variant doe via wifi dan werkt het prima, zoals ik graag wil. Start ik de 4g variant op dan zegt hij dat hij de server niet kan vinden. Ik heb meerdere keren verschillende poorten te  proberen forwarden. Maar het lukt mij niet om er door te komen. Iedereen heeft eigen opmerking erover. Ik heb KPN Experiabox V10 in gebruik. Wie kan mij de oplossende tip geven om toch via 4g mijn ontvanger thuis te benaderen met enigma tv. Met dream player rechtstreeks lukt wel, maar dan haal ik de hd stream binnen, en dat kost veel data

  3. Na op ALT TAB gedrukt te hebben staat het er niet bij, en in de Tray ook niet!

    Als ik taakbeheer doe staat hij wel bij de processen op de achtergrond, maar krijg het niet op voorgrond

  4. het programma staat op een windows pc, en nee ik krijg menu niet meer omdat hij op achtergrond werken is ingesteld. Had het programma er al keer afgehaald en opnieuw geinstalleerd en hij pakt oude instelligen over. Dan maar windows opnieuw installeren en dan zal het wel opgelost zijn!

     

  5. Hallo.

     

    Ik heb enigma tv geinstalleerd en om uit te proberen heb ik vinkje in de achtergrond werken aangetikt. Als ik nu Enigma tv aanzet, start het programma op, en gaat dan op de achtergrond werken. Maar ik wil de instellingen aanpassen en weet niet hoe ik programma naar de voorgrond krijg! Weet iemand van jullie hoe dat moet?

     

    Ben Schrooten

  6. Ik heb een VU + zero 4 4k ontvanger. Alles in twee dagen werkend gekregen. Ook streamen naar tablet en smartphone en pc via wifi en vaste internet verbinding. Ook werkt het op 4g, maar bandbreedte is hoog. Dus veel data verbruik, 2 gb per uur. Is er mogelijkheid om de vu + zero 4 k zo in te stellen dat als ik stream over 4g er minder hoge kwaliteit verstuurd wordt. Misschien in de ontvanger iets instellen, of de app op smarthone die dat kan. Hopelijk weet iemand van jullie oplossing!

     

    Groeten,

     

    Ben

  7. Het is opgelost wat betreft de mogelijkheid om te kijken, ik moest nog een poirt forwarden. Maar ja uren kijken zal niet gebeuren. Uurtje kijken kost 2 gb mobile data. Nu nog uitzoeken of er een programma is welke de stream met minder data ophaald. De vu+ zero 4 k kan het zelf niet lager uitsturem

     

  8. Hallo,

     

    Via wifi op mijn android smartphone kan in naar mijn ontvanger de VU + zero 4k kijken met de app VU+ player. Maar nu zou ik ook af en toe even via 4g willen kijken. De player stel ik dan met ander ipadres in, en de player ziet dan de kanasllijst van de ontvanger, maar bij afspelen van de zender krijg ik na poost zoeken de foutmelding zie afbeelding. Misschien is het niet mogelijk om via 4g te kijken, maar zelf denk ik dat ik op ontvanger wat moet aanpassen! Wie heeft de gouden tip?

    Screenshot_20180607-103829.png

×
×
  • Nieuwe aanmaken...