Ga naar inhoud


hansl

Lid
  • Items

    22
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door hansl

  1. hoi sprietje., de schotel is de gilbertini . we hebben hier in dec al contact over gehad, ik heb alles volgens jouw aanwijzingen gedaan maar het werkt niet.

    op dit moment heb ik alleen de nederlandese zenders,  dus moet er maar iemand naar kijken die e r verstand van heeft.

    gr Hans

    dus gilbertini 100 se en astra 1 , 2 en 3  

  2. hoi sprietje , wat bedoel je met het afzagen van sluitingen , bedoel je volg ringetjes , eigenklijk snap ik het hele 2e gedeelte niet , alleen het uitvijlen is duidelijk, dus graag wat meer uitleg.

    Gr Hans

  3. Hoi, bij het monteren van mijn nieuwe gilbertini se 100 heb ik problemen met de schuinte van de rail, sprietje gaf aan dat de rail 12,4 graden schuin moest , maar ik haal dat niet, is het de bedoeling de gaten op te boren ?

    Gr Hans

  4. Hoi sprietje ik heb de Kathrein LCD 115A+ inmiddels aan de bestelling toegevoegd , als ik toch de schotel enzo moet ophalen uit duitsland kan ik net zo goed de kabel erbij nemen. Nooit geweten dat het zo ingewikkeld was een schotel te kopen , en dat er zoveel verschillende produkten zijn . maar afgaand op jou info moet ik nu de goeie materialen hebben. Het enige waar ik nog mee zit is de plaatsing van het geheel, er was zoals het leek een softwareprogramma van gilbertini maar dat werkt dus niet , weet jij nog een alternatief?

    Gr Hans

     

  5. Hoi sprietje , ik was van plan om alleen de astra satellieten te ontvangen, als kabel dacht ik aan de belden h 125 pe. ok kreeg net een bericht dat ze deze schotel ondere een andere naam verkochten,  de wavefield , het zal ik haal de italiaan wel uit duits land. moet alleen nog even kijken naar de instellingen , met de software kon ik maar 1 lnb invullen, we zullen zien.

    GRoeten uit een prettig bali ,Hans

     

  6. de kogel is door de kerk, ik ga voor de gilbertini op 100 se 99 euro , de rail mfp 3 keer 40 voor 16.40 ,de spaun sar 411 wsg voor 20.90 en 3 keer de inverto single black ultra 7,60 per stu

    Alles bij elkaar 160 euro , ik woon dichtbij duitsland en kan het bij een postkantoor , 10 km verderop gratis laten bezorgen , dus ik denk voor een redelijke prijs een leuk systeem te hebben.

    Graag jullie mening over de produkten , zijn jullie het een met deze keus. Een verder voordeel is de software van gilbertini voor instellen van het geheel.Ik zit nu op bali te genieten van 30 graden en als ik terug kom bestel ik het .

    mvg Hans

  7. Hallo ik ben van plan een nieuwe schotel met nieuwe koppen aaan te schaffen , mijn situatie is dat ik 40 meter kabel moet gebruiken , is dat te doen ?.ik dacht over een maximum e85 , is dit een goede keus en welke lnb kan ik het beste gebruiken, ik wil alleen de drie astra satellieten ontvangen. als laatste is er een beschrijving te vinden hoe je de e85 instaleerd

×
×
  • Nieuwe aanmaken...