Ga naar inhoud


kboel

Aspirant lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door kboel

  1. Op 17-7-2019 om 19:15 zei archytas:

    Bij mij werkt het ook met de K6, let wel op dat je bij de settings ook daadwerkelijk de voeding van de antenne aan zet. Want voordat ik dat deed kon het wel de zender vinden maar bleef het signaal zwart, toen de actieve voeding van de antenne aan stond werkte het perfect (geluid is een beetje blikkerig, dat wel, maar beeld is uitstekend).

     

    Nu nog uitvinden hoe ik die iptv aan de praat krijg, een url invoeren is al lastig als er geen : op je OSD zit.

     

    Ook moet ik nog vinden hoe ik de gesproken ondertitels uit krijg.

    Ook moet ik nog vinden hoe ik de gesproken ondertitels uit krijg.

    Mocht het nog niet gelukt zijn: Ga naar: menu, option, "Audio Description" zet deze laatste op "Off"

  2. Hallo

    Vandaag de Vmade K6 uit de verpakking gehaald en via composiet op tv aangesloten. Aanvankelijk geen beeld , maar toen waren daar de vier FTA in regio Amsterdam.

    Mijn antenne is een Funke V4 en dat werkt goed op derde verdieping in een flat. Hij is bestemd voor een boshuisje in de buurt van Baarn, dus dat is nog afwachten. Ik leer door dit forum over toepassingen als een programma opnemen. Daar had ik nog helemaal niet aan gedacht. Er is wel een vreemde situatie met de bijgeleverde usb wifi dongle. Die past op de (enige) USB poort aan de voorzijde, maar vreemd genoeg alleen op zijn kop. Met het draaibare deel naar beneden dus..

    Ik zou graag een firmware check willen doen, is deze ergens te downloaden? Of moet ik de leverancier aanschrijven en communiceert dat gemakkelijk?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...