Ga naar inhoud


Bart80

Aspirant lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Bart80

  1. Op 30-10-2019 om 11:40 zei recol:

    kan je hier niks mee? http://www.samychan.com/ 

    Uiteindelijk heb ik hier de NL’se zenders mee op gewenste volgorde kunnen zetten. Dat is al heel wat. Wel blijft het teleurstellend om niet “gewoon” de fastscan van canal digitaal te kunnen doen. Daarvoor zal ik toch de landcode op EU_Benelux moeten zetten, maar die optie krijg ik niet. Als iemand daar de oplossing voor weet, hoor ik het graag. Tot die tijd blijf ik met m’n eigen lijstje kijken en evt gebruik maken van de CD—app (ook al heeft die zo z’n beperkingen). 

  2. Beste allemaal,

    Inmiddels heb ik al heeeeeel veel gelezen en uitgeprobeerd op mn Duitse Samsung tv, maar helaas kom ik net niet tot de finishing touch. Wie kan mij verder helpen?

     

    Ik woon in Duitsland en kon daar tegen een mooie prijs een samsung ue50nu7020 kopen. Helaas wist ik op dat moment niet van de verschillende modellen, dus toen ik m'n CI-module van CD erin deed en niet een mooie NL'se zenderlijst, maar allemaal Duitse zenders aantrof, schrok ik wel.

    Via met name deze website ben ik een heel eind gekomen, maar - zoals gezegd - niet tot het eind.

     

    Via het menu van mn tv heb ik de instellingen kunnen aanpassen naar PANEUR, en ook de taal e.d. heb ik op NL kunnen zetten, waardoor ik Nederlandse apps kan gebruiken.

    Mn LNB-instellingen heb ik op  m7 Group (1/4 19,2 ; 2/4 23,5) weten te zetten.

    Waar ik nu eigenlijk op hoopte is dat ik automatisch de CD-zenderlijst kon instellen. Maar dat lukt dus telkens niet. Ik vermoed dat dit te maken heeft met het niet hebben van EU_BeNeLux als instelling, maar PANEUR. Is dat nog op een of andere manier te regelen?

    Ik heb wel iets gelezen over het aan de slag gaan met IR-extender, maar tegelijk las ik dat dit niet bij alle Samsung-tv's mogelijk is. Voordat ik hier weer heel veel tijd, energie en frustratie in steek, wil ik vragen of iemand mij verder kan helpen.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...