Ga naar inhoud


wimtA

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door wimtA

  1. Allen dank voor de reacties: Het probleem is opgelost.

    Wat heb ik gedaan? Een goed werkende backup OpenPli 7.3 versie teruggezet. Nadat ik alles had gecontroleerd of het i.d.d. werkte volgens verwachting, een nieuwe satellites gedownload bij xmlcreator, deze in de VU+  gezet en als test nogmaals gescand op 23,5. Resultaat geen dubbele zenders er meer in er en nog belangrijker het werkte goed.

     

    Vervolgens de laatste versie van Openpli 8.1. gedownload en geflashed en de settings teruggezet van de 7.3 versie op het moment dat 8.1. erom vroeg.  Alles nu met het positieve resultaat.

     

    Ik heb de indruk dat er ergens in de settings iets verkeerd stond, maar wat?????

     

    Nogmaals hartelijk dank, al jullie reactie heeft geleid tot bovenstaande, achteraf gezien een logische oplossing lijkt mij.

  2. 2 minuten geleden, Eduard07 zei:

    Inderdaad, in die richting zat ik ook al te denken! Vandaar ook mijn tip eens handmatig 1 satelliet in te scannen, bv de Astra 3. 

    Dat heb ik eigenlijk ook steeds gedaan Eduard, maar lost ook helaas niets op, de bestaande zenders van 23,5 Astra 3B in het Boeket Nederland, verdwijnen dan en worden <NA>  in OpenPli 8.1

  3. Mimisiku dank voor de reactie, het scannen op zich gaat wel goed, op alle satellieten, ik heb een rotor opstelling daar ligt het niet aan.

    Echter de ontvangen zenders zijn worden niet zichtbaar in de bestaande boeketten. Dus b.v. NPO 1 is niet meer zichtbaar in Boeket Nederland, inplaats daarvan komt <NA> in donker grijs.

    1 minuut geleden, Eduard07 zei:

    zie bovenstaand

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...