Ga naar inhoud


Quake

Aspirant lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Quake

  1. 1 uur terug, Mimisiku zei:

    Daar kan ik niets aan doen.. Dat is HDMI-CEC ellende.. Dat vertik ik om te gebruiken.

    Met die oude ontvanger doet ie het perfect. Ach ja dan drukken we maar 3x het knoppie in. 😂😂

  2. 14 minuten geleden, Mimisiku zei:

    Dat geloof ik! Ik ben begonnen met een DM7000s (305 Mhz) en later de DM800 en DM800se (405 Mhz), later een DM8000 (405 Mhz). Recent over naar een VU+ Ultimo4K (1500 Mhz) als hoofdbox met 20 tuners.

    De DM8000 werkt nog 100% maar heeft 'slechts' 4 tuners en geen UHD...

    Wat ik wel vervelend vind dat ik 3x op standby moet drukken voordat de tv ook aangaat. Dit is met de 1265 niet. Ook als ik bij mijn google zeg "tv aan" word mijn box ook niet ingeschakeld. Heb de google home en de cast aangesloten op de tv. Misschien dat het in de toekomst wel gaat werken.

  3. 24 minuten geleden, Mimisiku zei:

    Ten eerste maak je natuurlijk een backup!! Het hoeft niet fout te gaan, maar Murphy ligt altijd op de loer..

    Je download gewoon de OpenPli 7.3 emmc.zip en plaatst die op je USB stick. Je gaat in het bootmenu en flashed de nieuwe versie gewoon in hetzelfde slot als waar nu de OpenPli 7.2 in draait.

    Upgraden van 7.2 naar 7.3 wordt niet aangeraden.. Dat gaat meer fout dan goed..

    Prima, heb ook de recovery ed op de stick staan. Ik ga het proberen, denk dat het wel goed gaat. En wat wen verschil, kom van een 1200/1265 af. Schakelen gaat super snel.

  4. Ten eerste nogmaals bedanken!!! Die manual is perfect en flasht goed. Nu heb ik een vraag. Als ik wil updaten naar openpli 7.3 en doe het op de manier hoe in de handleiding wordt beschreven, maakt mijn box dan een reset? Zou niet willen dat alles wat ik heb ingesteld wordt verwijderd, zodat ik alles weer opnieuw kan instellen. Kan iemand mij hiervan op de hoogte brengen?

     

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...