Ga naar inhoud


rietv

Aspirant lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door rietv

  1. Als je dit al zou willen doen (en is wel één goede reden voor: een kleine bijna onopvallende schotel) dan is het natuurlijk veel eenvoudiger om gelijk met (een nog in de schuur liggende?) Technisat DigiDish 45 te beginnen. Dan is het in vijf minuten gepiept.

  2. Ja, natuurlijk, je hebt gelijk. De schotel komt van een multytenne, vandaar mijn vergissing.

    De prestatie voorbeelden zijn trouwens gemaakt met een dik donkergrijs wolkendek, waar lichte regen uitviel.

    Ik zal bij zware regen nog eens testen.

    14 uren geleden, Sprietje zei:

    Hallo rietv

     

    Welkom op dit forum

     

    Je hebt het over een Multytenne maar in feite gaat het over een triple-lnb op Technisat DigiDish 45. Zover ik weet is daar nooit eerder een draadje over geweest. Mooi dat dit werkt.
    Je mist dan wel de Hotbird maar daar staat tegenover dat je wel 4 aansluitingen hebt terwijl de Multytenne maar 1 of 2 aansluitingen heeft.
    Blijft wel een feit dat je met deze slechts 45cm schotel weinig regenreserve hebt voor de zenders van Canal Digitaal. Dan is een schotel van 60cm toch beter.

     

     

  3. Ik weet dat het eerder gedaan is, maar vandaag heb ik de triple LNB op een nog aanwezige Multytenne gemonteerd en na enig nauwkeurig uitrichten met prima resultaat. De vroegere post hierover (die ik niet meer kan vinden) heeft de lnb op het buitenste pootje gemonteerd. Ik heb het vandaag gewoon op de middelste gedaan en dat werkt. Wel de lnb zo dicht mogelijk naar de schotel toeschuiven.

    Hierna een paar foto's:

     

    3.jpg

    4.jpg

    5.jpg

    1.jpg

    2.jpg

     

    • Like 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...