Ga naar inhoud


Arturo

Aspirant lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Arturo

  1. Bedankt voor de tip, zal het morgen direct doen.

     

    Het vreemde is dat er meer dan 30 satellieten in de satelliet lijst staan voorgeprogrammeerd van mijn AMIKO HD8155 decoder maar de Eutelsat 9B staat er niet bij?

     

    Wat wel in de satelliet lijst staat is de Eurobird 9 oost. Hier kan ik ook kanalen van uploaden, dit zal betekenen dat ik de schotel un op de Eurobird 9 oost heb staan?

     

    Toch raar want in de voorgeprogrammeerde providers van mijn AMIKO HD8155 decoder staat Canal digitaal , TV vlaandren en Joyne. Deze zijn te ontvangen op de Eutelsat 9B. Waarom staat deze satelliet dan niet in de satelliet lijst in de decoder voorgeprogrammeerd?

     

    De AMIKO HD8155 heeft ook een “satelliet uitricht hulp optie”. Maar om deze te gebruiken moet ik gegevens invoeren. Weet iemand de gegevens voor de Eutelsat 9B ?

     

    Er moet worden ingevoerd drie dingen:

     

    Breedte: 000,00

    Lengte: 000,00

    satelliet positie: 000,00

  2. Bedankt voor jullie help. Ik zit in Alicante en heb een 80cm schotel. Wel is deze 7 – 8 jaar oud, dus het kan goed zijn dat de (universele) LNB 10 jaar geleden (of langer) is gemaakt. Misschien moet ik deze ook vervangen? Als dit zo is welke LNB adviseer je om te kopen?

     

    Nogmaals bedankt!!

  3. Wie kan me aub helpen met de instalatie van de Eutelsat 9B (9 graden oost) satelliet? Ik keek voor jaren naar BVN op de hotbird (13 graden oost). Ik woon in Spanje.

     

    Nu vanaf 30 september BVN naar de astra (19,2 graden oost) is verhuisd dacht ik laat ik een decoder aanschaffen voor de ontvangst van de nederlandse FTA kanalen van Joyne.

     

    Ik heb een decoder gekocht die door Joyne was geadviseerd de; AMIK HD8155. Daar kan ik ook later een kaart voor aanschaffen om de betaalde zenders te zien.

     

    Voordat ik mijn nieuwe AMIK decoder kreeg had ik nog met mijn oude decodertje de schotel iets gedraaid (deze stond op de Hotbird 13 graden oost) en op de Eutelsat 9 graden oost gezet. Ik kreeg toen te zien in mijn TV scherm “ontvangst 100% Eutelsat 9A” maar niet Eutelsat 9B??

     

    Toen ik mijn nieuwe AMIK decoder kreeg deze had aangesloten en naar de satelliet lijst ging stond de Eutelsat 9B nog de Eutelsat 9A niet in de satelliet lijst? (wel staat er de Eurobird 9 graden oost in?)

     

    In de provider lijst staat; TV vlaanderen, Canal digitaal een paar anderen en Joyne. Toen ik probeerde de kanalen van Joyne te uploaden kreeg ik na een tijdje de mededeling te zien; “geen satelliet gevonden” ??

     

    Mijn vraag is nu; hoe krijg ik de Eutelsat 9B in mijn satatiel lijst? En is de uitrichting van de schotel het zelfde voor de Eutelsat 9A en 9B?? (of Eurobird 9 graden oost??).

     

    Waar zit het probleem?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...