Ga naar inhoud


drieksje

Lid
  • Items

    20
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door drieksje

  1. hi,

    vraag gewoon een IPTV lijn (ts of m3u8) aan de IPTV provider.

    dan gewoon invullen in xtreamity🙂

    HTTP gewoon laten staan

    severname daarna

    port :vb 8080

    username: .........

    password........

    ts of m3u8

     

    het draait hier als een trein(spycat mini v2)

  2. Op 11-11-2020 om 09:59, Sprietje zei:

    Je schrijft: de afstand kan ik nog niet geven, zal dat doen als alles besteld is.

    Ja, daar heb ik niets aan. Ik wil die afstand weten om uit te rekenen hoe ver de lnb's van elkaar moeten staan. Nu heb ik de afstand geschat door de maatverhoudingen te nemen van de schotels en ook nog van een foto op te meten en daar de berekening op gebaseerd. Ik kom dan uit op een afstand van 51mm tussen de lnb's h.o.h. Daar kun je dus ook geen normale lnb's voor nemen met een kop van 60mm. Beter is dan een duo-lnb te nemen waarvan de koppen 55mm h.o.h. staan. Dat is bijv. deze Inverto met 4 aansluitingen: https://www.inverto.tv/lnb/95/quad-monoblock-23mm-lnb-430-for-80cm-dish

    Het is dus wenselijk dat je me eerst de gevraagde "maat X" op geeft zodat ik nauwkeuriger de afstand van de 2 koppen kan berekenen.

    Een lnb-klem van 40mm voor SKY-schotels zijn wel te koop, zie bijlage.

     

    40mm sky adapter.png

    afstand is 30,5 , nogal kort he voor monoblock

  3. hallo sprietje en coockie monster, vandemorgen mijn LNB houder gekregen, en heb de afstand gemeten zoals sprietje aangaf op het forum, de afstand tot aan de schotel is 30.5 cm als je meet op het zicht(kromming shotel) dan kan je er zo'n 3cm afdoen, nu de vraag welke LNB(mono-quadro of single quadro, 4 uitgangen) zouden jullie kopen om ASTRA2 binnen te halen,

    wat mij ook opgevallen is, is dat er SKY2 op de bevestiging staat(voet) schotel. P.S. ga ik een schanner(tje) moeten kopen om de schotel juist te zetten?????

    alvast bedankt: drieksje

    hopelijk gaat de installatie goed, maar ben al blij dat ik hier op het forum terecht kan!!!

     

  4. klem besteld op ***, dacht dat zone 1 tot bijna de Franse grens ging, al bij al heb al veel bijgeleerd, cookie monster , mooie opstelling maar als er geen mono lmb op deze shotel past ga ik voor een gewone lnb( astra 2) met 4 uitgangen, tot binnen een paar dagen, alvast🤔🤔🤔

  5. hallo,

    nu wordt alles een beetje duidelijker, als ik een klem van 40mm neem kan ik een duo LNB plaatsen(19.2-28.2°), nu ik zeker ben welke klem.. wou ik vragen welke LNB er het beste zou passen, een inverto duo of een canal digital duo(allebij met een vernauwingsstuk)en 4 uitgangen, de afstand kan ik nog niet geven, zal dat doen als alles besteld is, maar moet wel zeggen dat dit een grote stap vooruit is(geen miskopen) want het wantrouwen van de Misses is zeeeeeer groot😁😁😁😁. FTA...... itv4 enz.....(darts, vissen.....)

     

    Alvast GROTE DANKU SPRIETJE, en tot zeer binnenkort👍👍👍Drieksje.

    Aan

     

     

  6. hallo;

    cookie monster- Sprietje heb vandaag de  schotel gemeten en het is de Zone1(43x59) was uiteraard eerst voor de F To Air(eart), maar na wat ik al gelezen heb..........Waarom de MK4, hoofdprobleem(the misses) valt niet veel op . Nu terug welke LNB zou ik moeten kopen, mijn spycat heeft 2 tuners, mijn TV heeft heeft een tuner met een CI -slot, en de houder is er een van 40cm.

    Alvast bedank als er een reaktie komt!!!!

     

    grts: drieksje

  7. hallo sprietje,

    nieuw hier en complete nerd in sateliet(schotels, lnb, enz.....), heb jouw item gelezen over duo en triple lnb's van canal digital, nu mijn vraag , heb een mk4 SKY(ovaal 60cm) schotel kunnen kopen( tweedehands) zou graag de Free to Air channels van de UK kunnen ontvangen(ASTRA2), heb een goedkoop Spycat mini v2(twee tuners) gekocht om te starten, welke dual of triple lnb zou ik moeten kopen om Astra2 en misschien Astra3 te ontvangen, heb ook al een beetje rondgeneuzd , en zag de triple lnb van Inverto, maar vindt hem nergens te koop? Graag wat hulp a.u.b.

    groetjes: drieksje

    P.S: ik woon in belgie(West-Vlaanderen)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...