Ga naar inhoud


Ell

Aspirant lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Ell

  1. In het verlengde van de lijfspreuk" door veel lezen en prutsen kom je er wel" het probleem opgelost. Ik durf het bijna niet te zeggen, maar de oorzaak was in feite dat mijn kaart er verkeerd om inzat. Daarom werd hij niet herkend en kon ik geen zenderlijst inladen. Na de kaart er omgekeerd in te hebben gestoken en de zenderlijst te hebben ingeladen werkte hij weer perfect.

    Slotsom; weer van alles geleerd. 

    Bedankt voor jullie aandacht en hulp.

  2. Hallo,

    Ik heb een Xtreme et8000 decoder, een schotel van 90cm. en 2 lnb's ????   Heb een abonnement bij Canaldigitaal en zo'n insteek pasjes in de decoder. Deze heeft het steeds goed gedaan maar liep vaker vast en dan moest ik hem steeds uit en aan zetten om weer beeld te krijgen. Ik dacht dat hij geüpdate moest worden en heb dit gedaan, maar toen werkte hij niet meer.

    Ik heb geüpdate naar opli-7.3  en toen ik weer opstartte begon een installatie wizard en voordat ik begreep wat er gebeurde was ik al twee stappen verder waardoor de taal ook niet goed ingesteld is. Ik zie nergens waar ik die wizard opnieuw kan starten om die taal in te stellen.

    Inmiddels heb ik wel de twee poorten laten zoeken en Astra 1.   19,2 E.   en   Astra 3E.   25,5E  gekoppeld.

    Vervolgens heb ik zenders laten zoeken op beide LNB ??  Meer dan 1100 zenders gevonden 

    Ik heb gekeken bij softcam en willekeurig een Oscam of cccam gekozen.

    Ik heb een heel aantal zenders en bij enkel heb ik beeld maar de Nederlandse zenders kan ik niet vinden.

    Je geeft aan dat ik een reader moet kiezen, maar ik heb geen idee wat dat is, maar heb die naam wel gezien bij de setup. Ik heb ook het idee dat hij mijn kaart niet vindt verder zou ik ook graag de zender lijst van kanaal digitaal inlezen. (dat ik een leek ben hoef ik je inmiddels niet meer te vertellen neem ik aan)

    Ik vroeg mij af of een fabrieks-reset een optie was?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...