Ga naar inhoud


sypher007

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door sypher007

  1. Hallo iedereen,

     

    Allereerst: Ik ben (positief!) verbaasd van de vele reacties hier op het forum. Hier kunnen veel fora een voorbeeld aan nemen.

     

    Ik heb een buis van 20mm diameter genomen om extra ruimte te hebben. 2 coax kabels van 7mm zal dus nog wel lukken. Hierna zal ik evalueren wat ik verder doe m.b.t. decoder ci modules,... maar dan liggen de kabels er toch al. :)

     

    Mvg,

    Sypher007

  2. Hallo Ceesv,

     

    Ik ga waarschijnlijk toch 2 coax kabels trekken. Heb nog wat plaats in de buis waar deze door moeten dus een kabel extra zal dan wel niet het probleem zijn. Kan ik dan een decoder kopen met 2 tuners en hoe zou ik deze werkende kunnen krijgen met TVV?

     

    Mvg,

    Sypher007

  3. Hallo iedereen,

     

    Sinds kort hebben wij tv vlaanderen met de standaard MZ102 decoder. Ik weet dat het opnemen via deze decoder nogal beperkingen met zich meebrengt. Is het mogelijk om via 1 coax kabel toch 1 of 2 zenders op te nemen en alsnog een andere zender te bekijken mits het gebruik van een andere decoder?

     

    Mvg,

    Sypher007

  4. 1 uur terug, Old Satterhand zei:

     

    Het was toch zo dat je eerst de diseqc instellingen goed moest hebben, voordat je een scan kunt doen?

    Of doen moderne images dat helemaal automatisch?

     

    Hallo Old Satterhand,

     

    Ik denk dat ceesv wel gelijk heeft. Op een bepaald moment (positie) heeft de ontvanger wel astra 1 en 3 gevonden en automatisch de diseqc instesteld maar toen had ik slecht signaal en heb ik de schotel positie aangepast. Toen werd ineens astra 2 en 3 gevonden.

     

    kan het zijn dat het hier over millimeters gaat dan of kan dit ook aan de hoek van de lnb liggen?

     

    Mvg,

    Sypher007

  5. Ik heb een gelijkaardig probleem. Vreemd genoeg ontvang ik astra 2 en 3 i.p.v. astra 1 en 3. Ik beschik over een M7 Lnb Duo quad Astra 1/3 (eigenlijk de standaard hardware van tv vlaanderen - 65cm schotel, MZ102 decoder,...).

     

    Hetgeen mij wel opgevallen is in de instellingen is dat er bij astra1 (19.2) geen diseqc waarde is ingegeven en bij astra 2 en 3 wel. Zou dit het probleem kunnen zijn? 

     

    Mijn locatie is alvast België - Limburg.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...