Ga naar inhoud


harry

Lid
  • Items

    706
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door harry

  1. Past die kaart ook in een Smargo die weer aan een OScam server hangt?

     

    Ja, rsa en boxkey is nodig.

     

    Weet iemand van jullie misschien of de Dreambox 7020HD HD+ aankan?

    Bedankt!

     

    De dreambox wel, afhankelijk van de geinstalleerde softcam.

     

    Heb hier een HD+ kaart, er zijn 2 types: CA-ID 1830 en 1843. Houdt er rekening mee, bij verlenging van het abonnement is een Duits adres en bankrekening nodig.

  2. Heb SCAM ooit eens tijdelijk gebruikt, werkte prima met card datum en pakket updates. Aangezien je ook Cccam hebt geinstalleerd kun je daarmee over een maandje eens controleren of je card datum nog in de toekomst staat vermeld.

  3. Oke, voor dat tijdelijke extra SD kanaal Best of Sport 1 (herhalingen denk ik) moeten we wachten tot 1 februari en voor niet gecertificeerde ontvangers hebben we niets aan positie 12.

    Bij een zoekopdracht op de vermelde frequentie zie ik nu nog: Test SD

  4. Het kanaal best of sport bestaat niet, ik denk dat je Sport 1 HD bedoeld in het Canal digitaal pakket. Citaat van de Canal digitaal website:

     

    Sport1: zender van de maand februari. Kijk de hele maand februari gratis naar alle hoogtepunten van Sport1. Op positie 12 van de zenderlijst zie je tijdelijk alle hoogtepunten van Sport1 via Best of Sport1. De tijdelijke gratis zender is alleen in HD te ontvangen. Hiervoor dien je te beschikken over een HD-ontvanger.

     

    12.129 V - 27500 - 2/3 - DVB-S2 - 8PSK - Astra 23,5 Oost.

  5. Een dergelijke verwijzing heb ik niet kunnen vinden, vindt het alleen vreemd dat het bij jou niet werkt.

    Google is bij mij de standaard browser, en VLC standaard voor media bestanden.

     

    Heb windows 7, DM 800 en webinterface 0.99. + VLC 1.1.4. - Google chrome: 16.0.912.75.

     

    Er wordt na het klikken op de TV icoon bij mij ook een nieuw tabblad gestart samen met de VLC player, dit lege tabblad wordt dan na 2 seconden weer automatisch gesloten.

     

    Indien ik nog instellingen voor je moet nakijken, waarvan ik misschien geen weet heb dat ze er zijn.....een VLC plugin staat er bij mij niet, verder weet ik ook niet waar te zoeken.

  6. Je hebt de DM8000 aangesloten met een optische kabel aan je surround set, en via de afstandsbediening en de audio knop AC3 downmix UIT geselecteerd. Dan zie ik op mijn display van m'n surround versterker of het daadwerkelijk dolby 5.1 surround is, afhankelijk van de film die wordt uitgezonden.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...