Ga naar inhoud


RobinHood

Lid
  • Items

    1032
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door RobinHood

  1. Deze topic even vluchtig doorgenomen, maar niets kunnen vinden over het volgende: hoe zit het met de nieuwste rage: kijken via xbmc. De raspberry's worden bij de vleet verkocht. Voor 69 euro krijg je het compleet geleverd, aansluiten en streamen maar. Maar je kijkt "live", je slaat niks op.Is dit ook downloaden, als het niet opgeslagen wordt?? Of beter gezegd; zou dit ook strafbaar zijn? Ik denk het wel. Misschien SSL gebruiken..., maar 's kijken hoe dit afloopt. Ha, mooi dat jullie mij er even bij sleepten. 

  2. Januari 2013: " TV Noord heeft 2012 afgesloten met betere kijkcijfers dan het jaar ervoor. Het gemiddelde aantal kijkers per dag steeg met ruim 13 procent ten opzichte van 2011.

    Ook in beide jaren ervoor zat er een opwaartse trend in de kijkcijfers van TV Noord. Dat blijkt uit de officiële kijk- en luistercijfers. TV Noord is daarmee de best scorende regionale omroep in Nederland. 

    Uit de cijfers blijkt ook dat er langer wordt gekeken naar TV Noord. Vorig jaar is de programmering aangepast naar een half uur per dag, juist met het doel meer kijkers langer aan de zender te binden. Daarin is de omroep geslaagd.

    Per dag keken in 2012 gemiddeld 110.000 Groningers naar TV Noord. In 2011 waren dat er 97.000, het jaar ervoor 91.000. Vier jaar geleden zat TV Noord op gemiddeld 73.000 kijkers per dag.

    De helft van alle Groningers van 13 jaar of ouder kijkt wekelijks minimaal een keer naar TV Noord. Dan gaat om ongeveer 250.000 inwoners van Groningen. " 

  3. Nee, werkplaats opruimen. Nu 4 ontvangers (div merken) weer aan de praat, 5 naar de stort. Ben noodgedwongen 3 maanden thuis, ivm 3x jaarcontract. Tja, dan moet je toch iets nuttigs doen. Nu met bandrecorders bezig.

    Jammer dat het reparatievak zowaar uitgestorven is. Zou dit best weer hele dagen willen doen.

  4. Liggen alle 3 in de container, is niet gelukt. Pak je vervolgens een nieuwe CT 550 uit de doos, ook geen functie, paar 1111 in display. Maar ik weet t , andere topic. Maar dit geloof je toch niet. Volgende doos, AZ box, moet er in zitten, is doos leeg..., 't wordt steeds gekker, haha. Warmte...

  5. Gebruik de werkbank voeding, die doet 10 ampere. Lijkt me geen probleem. Heb webinterface nog niet geprobeerd. Zal ik komende dagen eens doen. En de elko's controleren..., maar er is geen netwerkprobleem. Flash loopt mooi naar binnen, opnieuw opstarten, komt op 1e scherm, verder totaal niks. Ach, en anders maar op de sloopplank. Kan alle secabakjes wel naar de stort brengen, repareren geen zin meer. Komt er weer ruimte. Ik meld me weer...

  6. Heb (helaas) wat tijd over, ben werkplaats aan het ruimen. Vind ik nog 3 oude DB's, alle drie zelfde klacht. Geen bediening meer mogelijk. Flash al diverse keren geladen, met Dream up, geen resultaat. Eentje is al overleden, had verschillende firmware geprobeerd, zat dus een foute tussen.

    Maar even gezocht op t net,. vind deze klacht totaal niet. En dat is toch gek, terwijl ik er afgelopen jaren 3 verzameld heb. Wil ze gewoon voor de fun weer aan t spelen maken. Het is niet het infrarood oogje, want toestel is ook met power knop niet op stand-by te zetten. Zijn er technici, die toch ook al gezien hebben??

  7. Heb hier ook even eentje op test. Wat voor patch is dat, Freeman? Nieuwe firmware, waarbij je minder problemen hebt? Is inderdaad niks over te vinden. Apparaat werkt wel snel! Is geen box voor ons, wel voor niet verwende kijker. Heb hier de kabel versie, er schijnt ook een sat van te zijn. Beeld nog niet in HDMI gekeken, alleen via cvsb. Werkt wel redelijk, zo te zien.....

    Is ook op de markt onder merknaam: ORTON XC403PB

  8. .45 werkt ook hier vrij stabiel, heb wel de nieuwste Oscam gebruikt! Misschien dat dit ook kan helpen bij sommige voorgangers met vastloop-problemen...

    Ik wil graag eens proberen met E2 , maar remote werkt dan niet goed. Welke plugin ik daar ook voor laadt! Nog tips..??

  9. Kom problemen tegen met een 2100 en externe harde schijf. Opname ingesteld met EPG, alles lijkt goed te gaan, toch is de List leeg. Andere HDD, neemt wel op, maar programma's stoppen soms bij afspelen.

     

    Lees op een Duitse site dat de voeding het probleem is. De externe schijf wordt gevoed via USB, maar de stroomvoorziening is niet goed genoeg. Vandaar die problemen. Met een harde schijf, die extern gevoed zou het goed moeten gaan. Ok, is mogelijk. Maar ik vind er op diverse forums helemaal niks over. Likt me stoch sterk dat er NL nog helemaal geen mensen zijn met een 2100 en externe HDD! Want dan zouden er meer zulke problemen hebben.

    Bij deze dus: komt het meer voor?

  10. Leuk, een oude mvision (7000)op de werkbank, alles gecodeerd. Eerst waren de bekende kanalen uitgevallen, op t laatst ook nog 1,2,3. Nieuwe bootloader geplaatst en update van gx er in, de laatste. En ja, rtl4 weer beeld. Ook Ned 1 beeld. Maar SBS ed moeten nog even opnieuw ingelezen worden. Fluitje van een cent. Maar nu, geen Ned1,2,3, meer. Rest wel Raarrrr. Ok, de kaartlezer kan dus niet goed overweg met de nieuwe veranderingen. Maar waarom heeft hij het wel even gedaan? En waarom 4,5,6 wel..??

    Snap het gewoon niet. Meer die dit hebben..??

  11. Mijn vader, een verwoedden sportgek, heeft dus van de aanbieding gebuik gemaakt, om gratis een 7141 te krijgen. Die vind het geen probleem, om 2 jaar bij te tekenen, voor z'n sport1/eredivisie live abo. Dit soort acties snijden natuurlijk goed aan beide kanten. CD verzekert van nog 2 jaar abo, en hij een HD, ipv SD kastje. De SAB via marktplaats verkopen, en je hebt zelfs winst, haha. Maar hij was sowieso wel aan die abo vast blijven zitten, kan niet zonder sport.

     

    En hoorde dat er nu bij mensen met een nog hogere pakket, nog betere aanbiedingen op de deurmat vallen. Ik dacht bij 1 jaar vrlengen, al een gratis ontvanger.

  12. Wat een hoop onzin lees je toch in 1 zo'n topic.

     

    CD heeft wel monteurs in dienst! Deze hebben alleen maar triax 64 en triple sats bij zich, en kunnen inderdaad geen andere schotels uitbreiden! Een duo lnb kan wel op een 78 triax, niet op een 88., welke heb je? Ik heb zelf op 1 plek een triple sat staan, en deze valt zelden uit, op A1 en 3. Ok, astra2 valt sneller uit, maar het oog wil ook wel eens wat.

     

    Er zijn ook multifeeds te krijgen voor 78 en 88, deze werken perfect, maar moeten door een normale dealer worden geinstalleerd.

     

    Wat anderwen al schreven, iedereen kon kiezen voor een gratis HD ontvanger, m'n vader heeft die brief ook gekregen, en er gebruik van gemaakt.

    Ik lees alleen maar onkunde van de poster....

     

  13. De software was goed getest, echter oudere apparaten die de vorige updates gemist hebben, hadden problemen met deze firmware. Lijkt me logisch, dat je dit niet kan voorzien. De stap werd inmiddels te groot. Mensen met problemen moeten dus nu de huidige firmware laden, en dan donderdag de nieuwe.

    Tuurlijk zijn er totaal geen problemen met bv een Topfield 7700, of 7710....(???)

     

    Volgende donderdag komt hij definitief OTA.

  14. Ik ben sinds kort geen dealer meer. Sommigen kennen mij, heb ook op een van de laatste beurzen van sat4all in Breda gestaan. Ben nl. ook nog een hobbyist, en electronica monteur, vandaar mn bezoek op sat4all. Vanwege dalende marges en verkoopprijzen, en ook nog eens minder verkoop, kun je haast geen zelfstandige satellietwinkel meer bedrijven. Of je moet er iets bij naast hebben. Met de 99 euro actie van CD zag ik nog grotere problemen aan komen. Hoe kun je zelf nog een complete HD set verkopen aan een klant, terwijl je weet dat hij ook voor 99 euro terecht kan? Een leek heeft genoeg aan de Philips, wij natuurlijk niet.

    Nu ben ik nog blijer dat ik gestopt ben. Want met deze maatregel is het helemaal niet meer vol te houden.Want op de gecertificeerde ontvangers verdien je niks. Kun je geen hypotheek, verzekeringen, en de hele rataplan betalen. Op de andere merken zit een " normale" marge. Als je daar genoeg van verkoopt, zoals vorige jaren, moet je hard werken, maar kon je hoofd boven water houden.

    Of deze actie nou terecht is, of niet, mijn mening hoor je er niet eens over. Maar dat de satellietspecialisten het nu nog zwaarder krijgen, mag duidelijk zijn. Wens alle ex-collega's, en dit is echt gemeend, veel sterkte toe!

  15. Vrijwel alle mensen die ik ken met een ftsca of cics Sab explorer, hebben het zelfde probleem (gehad).

    Seca 3 kaart doet het zo lang als de previeuw werkt. Op het moment dat het daadwerkelijke pakket in werking zou moeten komen, gaat de seca kaart op zwart. je kan pulsen aanvragen wat je wil, helpt niet. Je stopt hem in een Philips, Mvision, zeg maar, andere ontvanger, en tussen 2 seconden en 10 minuten gaat de kaart weer open.

     

    Heb hier nog niks over kunnen vinden. Trouwens, dit doet hij ook met de nieuwste software. De pvr heeft er geen last van.

     

    Bij Sab zegt de technicus, dat je hem idd even in een Flipsen moet drukken. Bij Canal Digitaal kennen ze het probleem niet.

     

    Je zou maar in Spanje wonen, en je hebt niet 1 kennis in de buurt met een andere receiver.

    EN zou het nog later bij maandelijkse updates kunnen voorkomen??

    Excuses als er al een draadje over loopt, maar niet kunnen vinden.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...