Ga naar inhoud


Calypso

Lid
  • Items

    28
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Calypso

  1. Ik heb een a@sat9500S met de software versie van 19-2-2003 erin. De penta is 1.09. Deze werkt perfect met de funkaart. Als je de orginale canal+ kaart erin doet krijg ik geen beeld. De kaart wordt wel herkent. Is er een bepaalde instelling die verkeert staat? Kan iemand mij daar antwoordt over geven?

  2. Heeft iemand ervaring met de sat. tuner merk Atsat s9500?

    Ik heb ergens gelezen dat hij gelijk zou zijn aan de Xtreme.

    Ik heb die s9500 even uit mogen proberen. De ned. in irdeto inderdaat zonder kaarje te ontvangen. Met een magiccam + funkaart werkte hij als een speer op alles wat duits is. Alleen de prijs vind ik wat hoog. Die verkoper vroeg € 489,- zonder de cam of kaart. Dus heb ik hem laten staan.

  3. Helaas kan ik niet in het menu komen . Het enigste wat zichtbaar wordt als ik de afstandbediening gebruik is , P1,P2, enz. De klok blijft daarbij de tijd aangeven.

    Overigens ben ik in mijn omgeving niet de enigste die dat heeft. Bij (sub)dealer hier zijn er nu 4 die dat verschijnsel hebben voor garantie aangeboden maar die zijn bijna nieuw. Die van mij is al wat ouder!

  4. De Philips 6073 is nooit gepatcht. Ook nooit uitgelezen om te kijken welke software erin zit. Hij begon gewoon niet meer alle zenders door te geven. Op een gegeven moment hield hij op met beeld en geluid te geven. Echter de klok bleef zichtbaar en de kanaalnummers. Dat was het dan. Na enkele dagen opnieuw aangezet. Hij bleef hetzelfde doen. Als de software op een of andere manier het begeveb zou hebben dan is het door de "lucht" gekomen of intern van de 6073 is misschien iets mis. De vraag is of iemand dat ook meegemaakt heeft. Ligt het aan de software .. dan heb ik de spullen (oslink) om de orginale firmware er mee in te zetten.

  5. Ik heb een Philips 6073 die niet is gepatcht en voorzien van orginale seca kaart. Dit apparaat vertoonde eerst de helft van de zenders uit de settingslijst en langzamerhand helemaal niets meer. Je kunt hem nu wel aan zetten .Hij laat dan de klok zien en daarmee houdt het op. Heeft iemand enig idee waar dat aan zou kunnen liggen?

  6. Ik heb onlangs die C15 ook moeten vervangen omdat deze nog maar de helft van zijn capaciteit gaf. De vervanger is nu een van het type 68v. Gelijk heb ik de c16 en c19/c20 gecontroleerd. Deze gaven ruim 10% onder de waarde aan en zijn dus vervangen door een nieuwe van dezelfde waarde.. C16 heb ik daarna vervangen en gelijk gemaakt aan de waarde van de nieuwe c15. C9 was ook aan de krappe kant en heb die dus ook vervangen door een nieuwe met een hoger voltage bereik.

    De humax werkt nu weer perfect. Ik voel geen overdreven warmte of iets dergelijks. Hij staat nu een week constant aan.

  7. Ibby,

    Eerder werkte hij met de settings erin zetten prima met de lnb eraan gekoppeld. Dat was 2 jaar lang zo. Nu moet ik inderdaad de lnb los koppellen. Het vreemde is dat de humax na afsluiten van het lichtnet helemaal niet meer wil opkomen.

    Aan en uit zetten met de 220 schakelaar geeft geen succes.

    Op een gegeven moment was me het allemaal te veel en heb ik een oude metode van tv repareren toegepast. Dat is een tik op het apparaat geven!

    En zie daar, de loader liet zich zien en starte normaal door. Dus een slecht contact ergens. Het lijkt ook op een relais probleem. Als ik tijd krijg ga ik de humax van binnen bekijken. Ik heb nog een dbox met gepatchte cam en een Pace 500 die daarop wacht!!!

  8. Bij mijn humax 54oo ging plotseling tijdens het zappen het beeld zwart-wit knipperen (genereen?)

    Na enige tijd proberen door spanning aan en uit te zetten kreeg ik op het diplay te zien: --.--rA

    Hierop heb ik de antennekabel los gemaakt en weer opnieuw gestart.De huma startte hierna weer op.

    Om nu nieuw settings erin te zetten moet ik steeds de antenne los maken. Het lijkt mij een relais of spanning probleem. Heeft iemand dat al eerder meegemaakt of kan iemand zeggen welk probleem dat is?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...