Ga naar inhoud


robot

Lid
  • Items

    123
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door robot

  1.  

    Ahhhh ik zie hem daar echt niet. En als ik de site laat doorzoeken op Soladin krijg ik als antwoord niets gevonden op deze site.

    Ik weet het niet meer

     

  2. Kan iemand mij helpen aan de software om de opbrengst van zonnepanelen uit te lezen van een SOLADIN 600 inverter. Deze was "vroeghur"gratis te downloaden bij MASTERVOLT,maar ik kan het nergens meer vinden.

  3. He he eindelijk gelukt. Het was moeilijk om tijd te vinden, en vooral een sticky die werkte. ?( We zijn pas verhuisd, en hij zat  "ergens"in een doos op zolder)

    Mimisku had gelijk, er zat geen softcam in. De vorige eigenaar heeft deze optie in de haast om er een nieuwe image op te zetten vergeten.Ik heb uiteindelijk VTi er op gezet en alles werkt naar behoren. Allen dank voor het meedenken, en fijn dat zo'n forum is.

  4. Nee gewoon in nl gekocht van iemand die hem niet meer gebruikte.. De man heeft nog even snel de nieuwste open pli eropgezet, en aan de hand van bovenstaande bericht van Mimismku denk ik dat hij de softcam installeren vergeten is in de haast.  Zal hem vanavond zelf opnieuw flashen en dan zal het hopelijk goedkomen dus wordt vervolgd

     

  5. net een vu zero aangeschaft de nieuwste Pli staat erop. Kaart erin Chip naar achter en naar beneden, maar geen beeld. er zit wel een zenderlijst in.

    Ik kan geen softcam vinden, waar zit dat verstop ?????

  6. Was wegens drukke werkzaamheden niet eerder in staat om verder iets te proberen en te antwoorden, daarvoor excuus.

    Heb op aanraden van Stevie S openwebif gebruikt, en ja nu heb ik wel beeld en geluid, maar het is niet echt  "scherp" het ziet er wat rafelig uit.

    Als ik een opgenomen opname kijk, is het wel scherp, en een live uitzending dus niet.

    Iemand nog een idee om dat te verhelpen, of is het gewoon niet mogelijk.

     

    Heb verder Blackbox bekeken maar zie dat dat programma uit 2014 is dus weet ik niet of het wel HD signalen aankan.

    Dreammote light geeft helemaal geen beeldvenster dus daar kom ik ook niet verder mee.

  7. Op mijn nieuwe ipad air2 kan ik zonder problemen Netflix kijken, en ook alle content welke op mijn hard disk staat in de vu+ solo2.

     

    Tot op heden kan ik echter GEEN live tv kijken, . Mis ik iets, of gaat het gewoonweg niet, wie weet raad.

    Met groet robot

    • Like 1
  8. Aaagh ik kan het niet meer vinden. Mijn camper installatie heeft moeite om 23,5te vinden. Nu heeft er ergens op een van de fora een instelling voorbeeld gestaan , zodat de 23,5 beter zou kunnen worden gevonden, maar dat kan ik niet meer terug vinden. Ik dacht dat het ct24 was maar weet dat niet zeker. Wie weet het nog ????

  9. Heb alle bovenstaande post s gelezen, en had afgelopen dezelfde ervaring met mijn solo2. Wilde niet doorstarten, en een datum in 1970 met een grijze zenderlijst.Open pli met het winterlandschap stond er op,en ik wilde flashen naar de laatste stand van zaken. Ik kwam er niet meer uit, en ben naar de zaak gegaan waar ik hem heb gekocht, en het probleelm voorgelegd.

     

    Welnu de beste man is meer dan een uur bezig geweest met allerlei oude pli versies,maar geen doorstart meer. Als laatste heeft hij vti geprobeerd, en ja daar was hij weer. Het probleem nu is dat ik weer opnieuw moet beginnen met leren waar wat zit, want in pli was ik thuis. Dus mischien heb je iets aan deze ervaringen.

    RB

  10. Heb ooit eens van CD voor 29 euro een ontvanger gekocht. Op het label onderop staat PACE 7114/22 Ik heb daar thuis op de werkkamer vaak naar gekeken en alles was ok. Ik heb deze ontvanger meegenomen op vakantie naar Tsjechie en zie nu een grote lip sync fout, het is echt niet om aan te zien. Zie ik ergens een instelling over het hoofd, of heb ik het gewoon te warm.

  11. oeps oeps oeps oeps sorry sorry wegens vakantie vergeten af te melden, er zat inderdaad een verkeerde lijst in. Nadat ik de lijst nogmaals heb geladen liep alles weer dus geen problemen meer. DANK allen voor meedenken.

    RB

  12. heb even bij de technische informatie gekeken en daar staat het volgende ( wat mij niets zegt )

     

    Aanbieder                        Datum                       Producten

     

    Canaldigitaal                    22/07/14                   56      61   63-64

     

    Wie weet wat dit betekend, een heractivatie lost niets op.

  13. Heb gisteren een zenderlijst in de M7 laten lopen, voordien werkten alle nederlandse zenders, nadien had ik alleen ned 1,2 en 3 nog maar.

    Een nieuwe zenderlijst KAN toch niet je kaart slopen.

    En het vervelende is dat ik ook het kaartje van een buurman hiermee heb gesloopt, of is er wat anders aan de hand, wie herkend dit ????

    grtn RB

×
×
  • Nieuwe aanmaken...